Home Stiri Irina Deaconescu a adus pe lume primul său copil

Irina Deaconescu a adus pe lume primul său copil

autor Buinoschi Andreea
86 vizualizari

Ieri seară, Irina Deaconescu a adus pe lume primul său copil. Aceasta a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Victoria. Proaspăta mămică a trebui să apeleze la operația de cezariană, deoarece sarcina a avut mai multe complicații.

2

Imediat cum a adus-o pe lume, iubita lui Cristi Manea a încărcat, pe contul său de Instagram, 2 fotografii cu micuța. Îm dreptul lor, tânăra vlogger-iță a scris cuvintele „Hello Internet! It’s me, Victoria” (n. red. Bună Internet! Sunt eu, Victoria”, dezvăluind, în acest fel, și numele pe care îl va purta fetița.

3

Fanii s-au arătat extrem de încântați și i-au urat doar lucruri frumoase. „OMG! Hello, little Victoria♥️ Bine ai venit printre noi! Sa fii mereu un zambet si o bucurie! Felicitari”, „Binecuvântare! Viața minunată bebe Victoria❤️ 👼🏻”, „How cuteee🥺😍 Felicitări!🥳 Să fie sănătoasă! ♥️”, „aaaaaaaa!! Sa creasca mare și sanatoasaa 😍😍😍😍😍”, au fost doar o parte dintre comentariile primite de tânăra mămică.

Cu doar o zi înainte de operația de cezariană, Irina și-a anunțat fanii că, deși și-ar fi dorit să nască natural, nu va putea face acest lucru, deoarece au apărut câteva complicații.

4

„La asta nu mă așteptam! Dragi prieteni, mâine, la ora asta, o să fiu mamă! Se pare că placenta mea nu colaborează, colul meu nu colaborează și am ajuns la concluzia că apelăm la cezariană. Am știut de la început că sunt șanse foarte mari să ajungem la concluzia asta.. Nu știu..Sunt fericită că se întâmplă mâine, sunt surpinsă, dar totuși că știam că urmează să se întâmple zilele astea, dar nu știam exact când și acum că știu exact când.. Vă dați seama că mi-aș fi dorit să meargă varianta de naștere naturală, dar am zis de la bun început că nu o să risc nici măcar o secundă viața mea sau a copilului meu și că voi lua cea mai bună decizie”, a declarat iubita ftoablistului, în mediul online.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies