Home Stiri Irina Deaconescu a răspuns afirmativ la cea mai importantă întrebare din viața unei femei

Irina Deaconescu a răspuns afirmativ la cea mai importantă întrebare din viața unei femei

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

În urmă cu câteva săptămâni, Irina Deaconescu și-a surprins fanii. Aceasta a anunțat că, în curând, va aduce pe lume primul său copil. De data aceasta, viitoarea mămică a anunțat că va deveni și soție.

Cererea a fost una de vis. Pe malul mării, alături de prietenii care așteptau cu sufletul la gură răspunsul final, Irina a spus „da” și a fost cum nu se poate mai fericită. Cristian Manea i-a oferit un buchet imens de trandafiri, s-a așezat în genunchi și, în aplauzele prietenilor, a primit un răspuns afirmativ.

Vloggerița a fost atât de fericită, încât a vrut să îi anunțe și pe internauți. Aceasta a încărcat pe Insragram mai multe poze, în care își ține iubitul în brațe, iar cuvintele care au însoțit postarea au fost puține, dar extrem de emoționante: „O să fiu wifey ??”. Fanii au fost la fel de fericiți ca și viitoarea miresică și i-au lăsat doar comentarii în care au felicitat-o. „Măi, frumosilor ♥️  Să fie într-un ceas bun! Așteptăm nunta?”, „Congratulations! ?? Enjoy these moments, enjoy the night!”, „Felicităriiiii! Să fiți fericiți??❤️❤️❤️”, „Cei mai frumoși?♥️♥️♥️”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit.

În ultimul vlog, Irina a precizat că nu a vrut să le spună oamenilor despre sarcină, deoarece a fost una dintre mai frumoase perioade din viața sa și a vrut ca doar ea și persoanele apropiate să se bucure de aceste clipe unice. O admiratoare curioasă a întrebat-o pe viitoare mămică ce zodie va fi bebelușul, iar aceasta a elucidat misterul: „După calculele doctorilor, bebelușul se va naște cumva de la jumătatea lunii octombrie până la sfârșit. Deci… va fi Balanță sau Scorpion. În zodia Scorpion cunosc persoane, dar în zodia Balanță, chiar nu știu

Sursa

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies