Home Stiri Irina Deaconescu a trecut prin momente cumplite după ce a născut: „Era să leșin. Nu mai ajungeam la butonul de panică”

Irina Deaconescu a trecut prin momente cumplite după ce a născut: „Era să leșin. Nu mai ajungeam la butonul de panică”

autor Buinoschi Andreea
494 vizualizari

În urmă cu două zile, Irina Deaconescu a adus pe lume primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă pe nume Victoria. În ciuda faptului că proaspăta mămică și-a dorit să nască pe cale naturală, acest lucru nu a fost posibil, din cauza unor complicații. După naștere, iubita lui Cristi Manea a întâmpinat câteva probleme, iar aceasta a decis să le împărtășească și fanilor prin ce a trecut.

„Am vrut să fac pe smechera și era să leșin. I-am schimbat pentru prima dată pampersul fetiței, fără ajutor, e destul de greu când ai cezariană să faci chestii. Eu azi m-am ridicat din pat pentru că nu am avut voie ieri. Am mers cât am putut eu pe aici și după am zis să merg să îmi fac un duș. Am mers să fac duș, chinul de pe lume pentru că am zis că nu am nevoie de ajutor și că fac totul singură. Când am venit să mă îmbrac în pijama, era să leșin.

Nu mai ajungeam la butonul ăla de panică. De ce îmi place mie să fac pe șmechera? Aveam în plan să mă aranjez, dar am reușit să mă îmbrac în pijama și să nu leșin… Per total, suntem bine amândouă. Eu beau ceai pentru stimularea lactației”, a declarat aceasta, conform celor de la prosport.ro.

Cu doar o zi înainte de marele eveniment, tânăra mamă a povestit de ce a trebuit să apeleze la nașterea naturală: „La asta nu mă așteptam! Dragi prieteni, mâine, la ora asta, o să fiu mamă! Se pare că placenta mea nu colaborează, colul meu nu colaborează și am ajuns la concluzia că apelăm la cezariană. Am știut de la început că sunt șanse foarte mari să ajungem la concluzia asta… Nu știu… Sunt fericită că se întâmplă mâine, sunt surprinsă, dar totuși că știam că urmează să se întâmple zilele astea, dar nu știam exact când și acum că știu exact când.. Vă dați seama că mi-aș fi dorit să meargă varianta de naștere naturală, dar am zis de la bun început că nu o să risc nici măcar o secundă viața mea sau a copilului meu și că voi lua cea mai bună decizie”…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies