Home Stiri Irina Fodor, mesaj emoționant pentru Răzvan, tocmai din America

Irina Fodor, mesaj emoționant pentru Răzvan, tocmai din America

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 297 views 3 minute timp de citit
  • Răzvan Fodor a împlinit 47 de ani, iar Irina i-a transmis un mesaj.
  • În prezent, Irina este plecată în America, unde filmează pentru Antena 1.
  • Mesajul Irinei a fost extrem de emoționant.

Ieri, Răzvan Fodor a împlinit 47 de ani, iar soția sa, Irina, i-a transmis un mesaj de peste mări și țări. Plecată în ”America Express”, aceasta i-a trimis un mesaj emoționant, simplu, dar plin de însemnătate.

Prezentatoarea și-a exprimat iubirea așa cum a știu ea mai frumos, cu poze atât cu ei doi, cât și cu fiica lor. Internauții s-au întrecut în comentarii care mai de care mai frumoase și nici persoanele publice nu s-au abținut din a-i felicita.

„Aș lua povestea noastră de la capăt de mii de ori. Te iubesc de TOT, puștiule! Să-mi fii întotdeauna fericit! La mulți ani!!!”, a fost mesajul postat de aceasta.

Ce a spus Răzvan despre relația celor doi?

„Faptul că am căutat-o pe Irina, dar nu pe ea, căutam o parteneră de viață. Am căutat timp de 4 ani de zile într-un București al anilor 2000. Am cunoscută pe Irina când filmam în Buftea un serial și ea făcea figurație specială, era la Jurnalism, iar, pentru a-și strânge un bănuț, făcea figurație specială.

Când am văzut-o, mi-a căzut capul, eu fascinat de brunete, îmi plac brunetele. Am terminat ziua de filmare, am bălit, dar bălit decent, așa.

Și m-am dus la ea și i-am spus: «vezi că durează până vă duce mașina specială acasă după ce se termină filmările, daca vrei te duc eu». Ea mi-a zis: «nu». Am zis «ok» și am plecat. Povestea este foarte lungă, ideea e că ne-am reîntâlnit după multe luni și eu eram ușor curios, simțeam că vrea să mă păcălească cu ceva, pentru că la prima noastră întâlnire și-a lăsat o geantă lângă masă și am văzut în geantă o carte”, a spus acesta, conform viva.ro.

Răzvan Fodor a fost ținut pe jar de Irina

„Ne-am mai întâlnit de două ori, dar nu a existat niciun pupic, nimic, voiam doar să o ascult. Într-un final, am luat-o în gașca mea de prieteni, am niște prieteni cu glume dubioase și am văzut că duce la un umor sub orice critică.

I-am zis că plec în vacanță în India și am întrebat-o dacă vine cu mine. Și a venit cu mine și a făcut toată vacanța aia la picior timp de o lună de zile cu mine. Am zis, asta este nevasta mea! Ne-am întors și s-a mutat la mine”, a mai spus prezentatorul.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies