Home Stiri Irina Fodor, pregătiri intense pentru ”America Express”: „Sper să nu uit până plec”

Irina Fodor, pregătiri intense pentru ”America Express”: „Sper să nu uit până plec”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 594 views 2 minute timp de citit

Astăzi este ziua cea mare. Vedetele au plecat în aventura vieții lor: ”America Express”, iar Irina Fodor va fi prezentatoarea acestui sezon. În urmă cu puțin timp, soția lui Răzvan Fodor a spus cum stă cu pregătirile.

„Mă pregătesc intens pentru plecarea în «America Express». Am început deja să îmi fac bagajul, să mai rezolv din sarcinile casei pe termen lung și am mers și la un curs de automachiaj.

La fel ca și anul trecut, în proiectul acesta mă machiez singură și trebuie să fiu foarte organizată și să îmi meargă mânuțele repede, pentru că, așa cum știți, cursa începe foooarte devreme. Asta mi-a ieșit, sper să nu uit până plec, că mai am multe de pus în ordine”, a dezvăluit aceasta pe pagina sa de Instagram.

Irina Fodor a oferit câteva detalii despre noua experiență

„Dragilor, atât am să vă spun: Mexic, Guatemala, Columbia! «Asia Express» devine «America Express», iar anul acesta o să străbatem peste 7.000 de kilometri, prin trei țări exotice, pline de culoare, care le vor oferi celor 9 echipe de concurenți aventura vieții lor, fără urmă de îndoială!

Am așa niște emoții, de nici nu pot să vă descriu, mai ales că au mai rămas doar câteva zile până la plecare și nici nu știu ce să fac mai întâi. Drumul Aurului ne așteaptă să-i descoperim comorile”, a fost mesajul prin care Irina a anunțat începerea noului sezon.

„Consider să-ți dai demisia din televiziune, că tot ce prezinți, personal, nu se potrivește, totul este o făcătură (…). Cine te-a prezentat a fi o vedetă s-a înșelat. Te sfătuiesc să te lași de televiziune și profesează altceva, dar nu mai fi persoană publică! Uită-te în oglindă cum arăți!!!! Mie mi-ar fi rușine să apar pe camerele de luat vederi în situația cum arăți. Să-ți fie rușine!”, a fost mesajul unui internaut.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies