Home Stiri Irina Fodor s-a ales cu probleme de sănătate la câteva zile de la începerea filmărilor ”America Express”

Irina Fodor s-a ales cu probleme de sănătate la câteva zile de la începerea filmărilor ”America Express”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 189 views 2 minute timp de citit

”America Express” se filmează chiar de puțin timp și, deși abia a început, Irina Fodor a întâmpinat, deja, unele probleme. Din cauza temperaturilor foarte mari, dar și din cauza soarelui arzător, Irina Fodor se confruntă cu o alergie de piele, lucru ce a făcut-o să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

„Se pare că soarele din Mexic e mai puternic decât credeam, așa că, deși am folosit SPF, m-am ales cu o alergie de toată frumusețea. Cremă, bandaj, pastilă pentru alergii. Să sperăm că trece repede”, a spus prezentatoarea în mediul online.

Cu toate acestea, situația nu este foarte gravă, deoarece aceasta continuă să prezinte emisiunea, fără a fi nevoie de cineva care să o înlocuiască.

Irina Fodor a făcut pregătiri intense pentru noul sezon

„Mă pregătesc intens pentru plecarea în «America Express». Am început deja să îmi fac bagajul, să mai rezolv din sarcinile casei pe termen lung și am mers și la un curs de automachiaj.

La fel ca și anul trecut, în proiectul acesta mă machiez singură și trebuie să fiu foarte organizată și să îmi meargă mânuțele repede, pentru că, așa cum știți, cursa începe foooarte devreme. Asta mi-a ieșit, sper să nu uit până plec, că mai am multe de pus în ordine”, a dezvăluit aceasta pe pagina sa de Instagram.

„Dragilor, atât am să vă spun: Mexic, Guatemala, Columbia! «Asia Express» devine «America Express», iar anul acesta o să străbatem peste 7.000 de kilometri, prin trei țări exotice, pline de culoare, care le vor oferi celor 9 echipe de concurenți aventura vieții lor, fără urmă de îndoială!

Am așa niște emoții, de nici nu pot să vă descriu, mai ales că au mai rămas doar câteva zile până la plecare și nici nu știu ce să fac mai întâi. Drumul Aurului ne așteaptă să-i descoperim comorile”, a fost mesajul prin care Irina a anunțat începerea noului sezon.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies