Irina Fodor, taxată dur din cauza postului de prezentatoare: „Uită-te în oglindă cum arăți!”

Share

După ce Gina Pistol a intrat în concediul de naștere, Irina Fodor i-a luat locul. Aceasta a preluat filmările emisiunii Chefi la cuțite, dar și ale show-ului Asia Express. De asemenea, cei de la Antena 1 au lansat un nou proiect, intitulat Chefi fără limite, pe care tot soția lui Răzvan Fodor l-a prezentat.

Cu toate că și alte proiecte televizate au urmat după aceste emisiuni, câteva persoane nu sunt de acord ca Irina Fodor să mai prezinte.

„Consider să-ți dai demisia din televiziune, că tot ce prezinți, personal, nu se potrivește, totul este o făcătură (…). Cine te-a prezentat a fi o vedetă s-a înșelat. Te sfătuiesc să te lași de televiziune și profesează altceva, dar nu mai fi persoană publică! Uită-te în oglindă cum arăți!!!! Mie mi-ar fi rușine să apar pe camerele de luat vederi în situația cum arăți. Să-ți fie rușine!”, a fost mesajul unui internaut.

Irina Fodor a fost încântată de proiectul Chefi fără limite

„Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și. Cam asta a fost starea mea când am aflat despre  «Chefi fără limite». Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau. Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină așa de repede, pentru că nu mă așteptam la încă o călătorie.

O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor. O să descoperiți, alături de noi, frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum”, a spus Irina Fodor, atunci când a dezvăluit proiectul…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news