Home Stiri Irina Fodor vorbește despre problemele de sănătate pe care le întâmpină la filmări

Irina Fodor vorbește despre problemele de sănătate pe care le întâmpină la filmări

autor Mirela
132 vizualizari

Irina fodor este și sezonul acesta prezentatoare emisiunii America express. Deoarece show-ul se filmează în America, unde temperaturile sunt mereu mari, aceasta s-a confruntat cu o arsură de piele. Acum, soția lui Răzvan fodor, a dat mai multe detalii despre cum se simte.

„Îmi tratez o alergie solară care a apărut deși am folosit factor de protecție mare, dar se pare că nu a fost suficient pentru soarele arzător de aici. Trimiteți gânduri bune concurenților noștri, căci ei se luptă cu canicula în fiecare minut din cursă”, a spus aceasta în mediul online.

„Se pare că soarele din Mexic e mai puternic decât credeam, așa că, deși am folosit SPF, m-am ales cu o alergie de toată frumusețea. Cremă, bandaj, pastilă pentru alergii. Să sperăm că trece repede”, a spus prezentatoarea în mediul online atunci când incidentul a avut loc, în urmă cu doar câteva zile.

Ce spune Irina Fodor despre ”America Express”?

„Cursa a început, iar Mexicul își dezvăluie splendorile. Traseul așează, în fața noastră, culori vibrante, tradiții fascinante și aventuri de neegalat. Urați-le noroc concurenților noștri, căci America Express le pune la încercare toate simțurile!”, a scris aceasta pa rețelele de socializare.

„Mexicanii nu privesc Viața de Apoi ca o ruptură definitivă de cei dragi, așa că Dia de Muertos (Ziua Morților) este ziua când vămile între viață și moarte sunt deschise și este motiv de sărbătoare și de reconectare cu cei care au trecut în neființă.

Localnicii ne-au povestit cu drag și răbdare despre tradițiile și obiceiurile care se țin în această zi specială, iar noi i-am ascultat cu atenție, fermecați și îndrăgostiți iremediabil de cultura țării lor. Ajungem în scurt timp în Mexico City și nu mai pot de nerăbdare să văd cum arată unul dintre cele mai aglomerate orașe din lume”, a mai pus aceasta.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies