Home Stiri Mondene Irina Loghin este in culmea fericirii. Fiica ei, Irinuca, i-a facut cea mai mare bucurie!

Irina Loghin este in culmea fericirii. Fiica ei, Irinuca, i-a facut cea mai mare bucurie!

autor Tudor Irina
2,8K views

Irina Loghin urmează să devină cea mai fericită mamă din lume.

Cântăreața de muzică populară a confirmat că în acest an fiica ei se va căsători. Iris, căci așa este alintată Irinuca, este fiica Irinei Loghin și a lui Ion Cernea. Celebra artistă a urcat pe scenă de câteva ori însoțită de Irinuca, însă aceasta nu activează în acest domeniu.

Fiica artistei este director de achiziții la o companie de telecomunicații și ii place foarte mult ceea ce face.

Irina Loghin este tare mândră că anul acesta va fi soacră mică.

Artista a declarat că nu ar fi vrut să se știe în presă de evenimentul ce va avea loc în familia lor, însă, acum că s-a aflat, poate să spună că este cea mai fericită mamă din lume.

„Da, este adevărat. Iris se va căsători anul acesta cu un coleg al ei. Evenimentul va avea loc într-un cadru restrâns, pot să spun mai mult în familie. Nu facem un secret din asta, dar nici nu aş fi vrut să se afle. Ei nu vor să facă o ştire de presă din acest eveniment al lor. Dar dacă s-a aflat… Vă spun că sunt foarte încântată de alegerea ei şi nu pot exprimă în cuvinte ce simt. Nu-mi găsesc cuvintele. Mă bucur pentru ei, mă bucur să îi văd atât de fericiţi. Mi-am dorit foarte mult să o văd mireasă, nici Ciprian, fiul meu, nu este însurat… Mi se îndeplineşte un vis. Al doilea este să devin bunică. Abia aştept să am nepoţi”, a mărturisit recent Irina Loghin, interpreta de muzică populară…

Cântăreței i s-a îndeplinit un vis, acela de a-și vedea fetița mireasă și abia așteaptă să devină și bunică.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed