Home Stiri Irina Popescu a fost agresată și de un fost iubit, nu doar de Mihai Bizu

Irina Popescu a fost agresată și de un fost iubit, nu doar de Mihai Bizu

autor Buinoschi Andreea
146 vizualizari
loading...

Irina Popescu este nimeni alta decât soția milionarului Mihai Bizu. În cadrul unui interviu, aceasta a recunoscut că agresiunile venite din partea bărbaților nu îi sunt străine și că a avut parte de aceste lucruri și din partea unui fost partener de viață.

2

Weekend-ul trecut, aceasta se afla la mare, alături de Mihai și de câțiva prieteni. În urma unui conlict pe care ce doi parteneri l-au avut, Irina a fost dacă cu capul de jacuzzi, iar soțul său a încercat să o înece. Întoarsă în camera de hotel, scandalul a continuat și, din păcate, aceasta a suportat, în continuare, furia soțului. A doua zi, victima și-a luat inima în dinți, s-a întors în București și a mers direct într-o secție de poliție, pentru a depune plângere.

3

Irina le-a dat câteva informații despre viața sa personală celor de la Click.ro: „La 13 ani, părinţii mei, tata avocat şi mama profesoară de franceză, m-au dus la cursuri de yoga, la Chişinău, pentru o minte sănătoasă.

Când am venit la Bucureşti, la studii, aveam 17 ani. Am continuat să dansez şi am căutat un loc unde să fac cursuri de yoga. Aşa am ajuns la MISA, iar pe Gregorian Bivolaru l-am văzut o dată, dar nu am vorbit cu el în viaţa mea. Am continuat să dansez, dar niciodată într-un club de streaptease. La Facultate am fost bursieră şi am terminat cu medie mare, care mi-a permis să plec la master, la Paris. Tocmai am terminat o treaptă de master, în Psihanaliză”.

4

Irina a avut o relație și cu celebrul Costi Ioniță și, într-un interviu acordat aceleași surse, a vorbit despre începuturile poveștii lor de iubire: „Pe Costi Ioniţă l-a întâlnit la Braşov, într-o vacanţă. Nu ştiam prea multe despre el, despre manele. Ne-am îndrăgostit la prima vedere şi suntem împreună de şase luni. Este ceva foarte frumos, intens între noi. Ne-am îndrăgostit foarte tare. Nu ştiam că şi el practică yoga, dar m-am bucurat când am aflat”.

Din păcate, doamna Popescu a mai avut parte de agresiuni fizice și în trecut, fiind victima lui Teodor Pop: „Ne-am certat rău de tot, iar el m-a bruscat. M-a speriat foarte tare şi l-am părăsit imediat”.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies