Home Stiri Irinel Columbeanu a recunoscut ce l-a determinat să se însoare cu Monica

Irinel Columbeanu a recunoscut ce l-a determinat să se însoare cu Monica

autor Mirela
268 views 3 minute timp de citit
  • Monica Gabor și Irinel Columbeanu au format un cuplu extrem de controversat.
  • Din cauza diferenței de peste 30 de ani dintre ei, aceștia au reprezentat, pentru o bună perioadă de timp, un subiect de discuție.
  • De curând, fostul om de afaceri a spus care este motivul pentru care s-a căsătorit cu aceasta.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au format un cuplu extrem de controversat. Din cauza diferenței de peste 30 de ani dintre ei, aceștia au reprezentat, pentru o bună perioadă de timp, un subiect de discuție.

După o căsnicie care părea fericită, dar care, în cele din urmă, a devenit tumultoasă, aceștia au decis să divorțeze în urmă cu 11 ani. Monica și-a regăsit fericirea în brațele unui om de afaceri chinez și s-a mutat în Dubai, unde trăiește viața la care a visat dintotdeauna.

Irinel Columbeanu, în timp, a vorbit deschis despre relația cu Monica

De când s-a despărțit de Monica, Irinel Columbeanu a făcut mai multe declarații despre ceea ce s-a întâmplat între ei. De curând, fostul om de afaceri a spus care este motivul pentru care s-a căsătorit cu aceasta.

Potrivit lui Irinel, Monica era o elevă extraordinară, având doar note de 10, lucru ce l-a impresionat profund pe acesta. De asemenea, la fel de impresionat a fost și persoana care, în cele din urmă, i-a cununat, devenindu-le naș.

„Ca să încurajăm tineretul să învețe, aș putea să spun că – dar aș minți puțin, ceea ce nu vreau – i-am văzut carnetul de note. Nașul nostru are și acum poze cu el. Avea numai note de 10. Dacă v-aș spune că da (n.r. că asta m-a încurajat), mi-e că ar râde lumea de mine. Dar și acest lucru a contat, sincer să fiu (n.r. atunci când a decis să aibă o relație cu Monica Gabor)”, a spus Irinel.

Fostul milionar s-a arătat interesat de cum decurge viața fostei partenere

În urmă cu mai bine de un an, se zvonea că Monica Gabor și iubitul ei s-ar fi despărțit. La acea vreme, Irinel Columbeanu și-a exprimat îngrijorările pe care le avea pentru ea din acest punct de vedere. Deși sunt despărțiți și situația dintre ei nu este una tocmai roz, fostul milionar nu a putut rămâne indiferent în ceea ce privește presupusa despărțire prin care mama fiicei lui a trecut.

„Nu am mai vorbit deloc cu Monica după ce s-a aflat vestea. M-am gândit mult la chestia asta, mă frământă situația în sine! Nu am încă un program stabilit pentru vara aceasta cu fetița. Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier în această situație, Monica este o femeie foarte temperamentală”, a spus Irinel Columbeanu pentru cei de la impact.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies