Irinel Columbeanu a recunoscut ce vârstă avea Monica atunci când s-au cunoscut

Share

Irinel Columbeanu a vorbit despre perioada în care a început relația cu Monica Gabor. Acesta a lămurit zvonurile legate de vârsta pe care aceasta ar fi avut-o atunci când s-au cunoscut.

„Mă simt un pic obosit, nu m-am odihnit destul azi-noapte. Dar mă simt bine. Sunt tare curios să iau la cunoștință comentariile celor care vor citi această carte. Acesta este sentimentul dominant- curiozitatea, anticiparea părerii cititorilor. Asta mă interesează cel mai mult”, a spus acesta, pentru wowbiz.ro.

„Ili fu imediat nevoit să dea piept cu efectele declanșării unei noi campanii din presa scrisă împotriva sa, prima de când avusese loc marea împăcare pe spațiile de birouri din blocul din Piața Victoriei de acum patru ani, la sfârșitul anului 2001.

Articolul începea cu o recapitulare a diverselor ipostaze în care fusese el surprins alături de Monica pe parcursul ultimei veri, pe care Ili le-ar fi etichetat ca fiind romantice, dar articolul le prezenta drept scandaloase din cauza faptului că ea «era elevă» (adevărat!), «și, pe deasupra, și minoră» (Fals! Ea se născuse pe 8 ianuarie 1987 și nu în 1988, așa cum se scria. Fake news cu nonșalanță! Deci, împlinise 18 ani cu mult înainte ca Ili să o cunoască)”, se arată în cartea acestuia, conform wowbiz.ro.

„Deocamdată însă era vară și el era pe litoral cu tânăra și proaspăta lui soție, cu care intră în apa mării la apus, imediat ce ajunseseră în fața dinspre mare a hotelului (…). Ieșiră din apă ținându-se de mână, scăldați în lumina roșiatică a apusului care le lumina dinspre spatele hotelului fețele radiind de fericire.

Peste zgomotul valurilor, pentru ei cânta divin o muzică neauzită de toți ceilalți. Cu părul încă ud se întoarseră tot de mână pe plajă spre hotel, dar se opriră pe terasă la un drink, înainte de un scurt somn și înainte de masa de seară – în stațiune erau și nașii, Matei și Monica, și deja își dăduseră întâlnire cu ei direct la un restaurant din imediata apropiere a hotelului”, a spus acesta despre luna lor de miere…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news