Home Stiri Irinel Columbeanu a recunoscut de ce a divorțat de Monica Gabor

Irinel Columbeanu a recunoscut de ce a divorțat de Monica Gabor

autor Mirela
555 vizualizari

Irinel Columbeanu a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Monica Gabor. Acesta a mărturisit că, de fapt, ceea ce a dus la divorțul lor a fost dorința ei de a avea libertate și și-a dat seama că nu putea să îi ofere acest lucru atâta timp cât era măritată cu el.

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.

O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a spus fostul om de afaceri în cadrul unei emisiuni televizate, relatează cancan.ro.

„Banii i-au dat niște aripi care pe unii i-au deranjat. Am remarcat schimbarea de comportament, dar nu asta a dus la divorț, ci alte lucruri.

Nu, nu sunt răzbunător, dar consider că trebuie să dai o replică la ceva care îți este prezentat. Dumneavoastră ați prezentat mai multe aspecte, mereu acesta e prea lung (n.red. – referitor la faptul că Irinel și-a reciclat mereu cadourile) și multe lucruri pe care le relatați dumneavoastră sunt din gura presei. Sincer, nu știu cât m-a costat căsnicia cu Monica. Dacă vă referiți la cheltuieli, ele au fost cu mult depășite de valoarea clipelor petrecute împreună și de aceea nu pot trage o linie finală pentru a face un decont.

M-a iubit Monica Columbeanu, dar nu ca modalitate de a scăpa de viața modestă pe care o ducea, ci eu cred că m-a iubit. Nu sunt violent deloc. Câteodată un soț și o soție, atunci când hotărăsc să se despartă, fiecare, în felul lui, trebuie să facă niște lucruri absolut oribile, să declare anumite lucruri la sfatul avocaților”, a spus Columbeanu în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies