Home Stiri Irinel Columbeanu, cu gândul la Monica Gabor, după despărțirea de Mr. Pink „Mă frământă situația în sine”

Irinel Columbeanu, cu gândul la Monica Gabor, după despărțirea de Mr. Pink „Mă frământă situația în sine”

autor Buinoschi Andreea
89 vizualizari

Irinel Columbeanu a făcut noi declarații cu privire la despărțirea Monicăi de Mr. Pink. Fostul milionar este convins că cei doi se vor împăca, dar și că fosta lui soție va trece cu bine peste acest eveniment, deoarece este o fire puternică și se poate descurca singură.

„Nu am mai vorbit deloc cu Monica după ce s-a aflat vestea. M-am gândit mult la chestia asta, mă frământă situația în sine! Nu am încă un program stabilit pentru vara aceasta cu fetița. Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier în această situație, Monica este o femeie foarte temperamentală.

Eu cât îi cunosc pe amândoi, pentru că l-am cunoscut și pe Mr.Pink, o să se înțeleagă și o să se împace. Deci, dacă ai o femeie temperamentală lângă tine și ești un bărbat deștept, nu ai cum să nu te înțelegi. Mi se pare că se face o furtună într-un pahar de apă. Ei și-au dat un reset la relație, pentru o revalidare. Cu alte cuvinte, nu îmi fac griji că ei doi se vor separa”, a spus Irinel Columbeanu pentru cei de la impact.ro.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermarket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, au spus persoane apropiate fostului cuplu pentru cei de la playtech.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies