HomeStiri Irinel Columbeanu, la mâna Monicăi Gabor! Ce a făcut după ce a fost evacuat din apartamentul luxos

Irinel Columbeanu, la mâna Monicăi Gabor! Ce a făcut după ce a fost evacuat din apartamentul luxos

autor Negriu Elena
1,7K views 2 minute timp de citit

Irinel Columbeanu, în vârstă de 62 de ani, a ajuns la fundul sacului.

După ce nu și-a mai permis să locuiască în „palatul” de la Izvorani, acesta se mutase  anul trecut într-un apartament luxos, dar mult mai modest.

10

Situația sa financiară s-a tot înrăutățit, astfel că acumulase datorii de 1.800 lei la întreținere. În plus, nici chiria nu și-o mai achitase de două luni.

Inevitabilul s-a produs, Irinel Columbeanu fiind nevoit să părăsească acel complex exclusivist și să se mute cu chirie în zona Colentina, potrivit Click!.

11

Fostul afacerist nu își mai permite nici să conducă un autoturism de ultimă generație, ca pe vremuri, acum având un autoturism la mâna a doua, în valoare de circa 5.000 de euro.

Fiind disperat din cauza problemelor cu banii și a datoriilor, se pare că fostul milionar a lăsat jena deoparte și ar fi apelat la fosta sa soție, Monica Gabor, să îl ajute cu bani.

Aceasta locuiește în Statele Unite ale Americii împreună cu omul de afaceri chinez cunoscut sub numele de Mr. Pink și are în îngrijire fetița rezultată din căsnicia cu Irinel Columbeanu, Irina, dar totodată își întreține și tatăl aflat la Bacău.

Conform unor surse din apropierea lui Irinel Columbeanu, acesta i-ar fi telefonat Monicăi pentru a îl sprijini financiar, dar ea nu s-a grăbit să accepte, gândindu-se mai întâi la întreținerea fetiței și a propriului tată, acesta din urmă având și probleme de sănătate.

„Irinel a sunat-o pe Monica. A lăsat rușinea la o parte şi i-a spus că are nevoie de nişte bani şi i-a explicat ce probleme are.

Monica are un tată de întreţinut, o are şi pe fiica ei Irina în America, aşa că nu i-a spus din prima «Da». Este o situaţie grea pentru el…

De când a pierdut toată averea, abia se mai întreţine”, au declarat pentru Click! sursele respective.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed