Irinel Columbeanu, noi informații despre incendiul care a mistuit vila de la Izvorani

Share

La sfârșitul lunii octombrie, fosta vilă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a luat foc. La aproape șase luni de la nefericitul eveniment, Irinel Columbeanu a declarat că totul ar fi avut ca scop un furt.

„A fost un furt deghizat. Cred că au luat fresca pe care o știi. Nu s-a găsit nicio urma din frescă… Erau trei și toate trei puteau fi luate. Una dintre ele a fost și luată, când era și Monica, pentru un eveniment și apoi a fost pusă la loc. Grație tehnicii lui Bălașa, toate trei frescele puteau fi mutate”, a spus fostul om de afaceri în cadrul unei emisiuni televizate.

„Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștigat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am văzut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, a mai adăugat fostul soț al Monicăi Gabor, în urmă cu ceva timp, potrivit spynews.ro.

Conform celor de la playtech.ro, din cauza faptului că nimeni nu dorea să cumpere vila, banca a decis să o închirieze pentru suma de 15.000 de euro pe lună.

„Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională. Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente”, era anunțul unei firme care vindea imobilul din Izvorani.

„Da, vila de la Snagov se poate cumpăra sau închiria. Nu aş vrea să fie marketată drept „palatul de la Izvorani”, mai ales că, de opt ani, nu se mai află în proprietatea lui Irinel Columbeanu. Imobilul arată foarte bine, este spaţios şi se poate închiria pentru preţul de 15.000 de euro. A cui este acum, din păcate, nu vă pot comunica. Vă mulţumesc!”, a mărturisit Uzunov, preşedintele Regatta Real Estate.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news