HomeStiri Mondene Irinel Columbeanu, probleme din cauza iubitei

Irinel Columbeanu, probleme din cauza iubitei

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Irinel Columbeanu, probleme din cauza iubitei in Stiri Mondene

După ce că nu mai învârte pe degete milioanele pe care le avea acum câțiva ani și după ce că a trebuit să renunțe la vila sa, se pare că nici alături de iubită nu îi este foarte bine. Conform celor de la Impact.ro, se pare că Oana a pus punct celor trei ani de relație. Deși se speculează că ar fi doar o mică pauză, situația s-ar putea să fie mult mai serioasă.

Deși are 63 de ani, fostul om de afaceri încă le cucerește pe tinerele domnișoare. Așadar, Oana s-a alăturat numelor mari din showbiz care i-au spus adio, precum Anna Lesko și Monica Gabor, cea care i-a și dăruit o fetiță.

Irinel Columbeanu, probleme din cauza iubitei in Stiri Mondene

Cei doi nu sunt la primul rodeo de acest fel. În trecut, Oana l-a părăsit pe Irinel Columbeanu, dar acesta a reușit să o covingă și s-a întors. Cu toate acestea, șansele ca și de data aceasta să se întâmple la fel sunt foarte mici. „El iese foarte rar în oraș, iar când o face este tot timpul singur. Când este întrebat de Oana, devine serios și spune că are treabă. Însă, este clar faptul că între ei s-a produs o ruptură, însă rămâne de văzut dacă este vorba despre o ceartă pasageră sau de o despărțire definitivă”, au spus surse apropiate acestora pentru cei de la Impact.ro.

Irinel Columbeanu, probleme din cauza iubitei in Stiri Mondene

În cadrul unei emisiuni televizate, Columbeanu a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe iubita sa: „Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă. Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin. După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion TV, s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte… Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu.

Irinel Columbeanu, probleme din cauza iubitei in Stiri Mondene

A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul eu, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu, de obicei, nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoana pe care o căutam.  Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția”…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed