HomeStiri Mondene Irinel spune de ce s-a încheiat relaţia cu Anna Lesko

Irinel spune de ce s-a încheiat relaţia cu Anna Lesko

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Irinel spune de ce s-a încheiat relaţia cu Anna Lesko in Stiri Mondene

În urmă cu mai mulți ani, atunci când Anna Lesko avea doar 17 ani, începuse o relație cu Irinel Columbeanu. Deși povestea lor de dragoste a durat mai mult de opt ani, s-a terminat din cauza părinților afaceristului, atunci când au dat-o afară din casă.

Irinel spune de ce s-a încheiat relaţia cu Anna Lesko in Stiri Mondene„Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus «Ieși din casa fiului meu, rusoaico!». Așa s-a terminat relația noastră”, a declarat fostul om de afaceri pentru cei de la impact.ro.

„Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, a spus și Anna Lesko, potrivit libertatea.ro.

Irinel spune de ce s-a încheiat relaţia cu Anna Lesko in Stiri MondeneAnna Lesko este cunoscută pentru aparițiile sale îndrăznețe și, în urmă cu doar câteva săptămâni, a reacționat, după ce a fost acuzată din cauza acestui lucru.

„Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoială educația copilului meu, rolul meu de mamă?! Când ai să înțelegi că, în viața aceasta, avem mai multe îndatoriri și «roluri de jucat», iar, între acestea, nu există, neapărat, o legătură, fiecare latură se dezvoltă independent, în propria ei frumusețe: cariera ta, rolul de mamă, de soție, de iubită, de fiică, de gospodină, de menajeră, de prietenă etc. Dacă tu, în dormitor, cu soțul tău, simți să fii indecentă și inițiezi un joc erotic, asta nu înseamnă că ești o mamă nedemnă!

Irinel spune de ce s-a încheiat relaţia cu Anna Lesko in Stiri MondeneAnalizează de unde vin răutatea ta și pornirile de a arunca cu noroi în cineva pe care nu-l cunoști. Fă curățenie în viața ta emoțională! Schimbă prioritățile, valorile! Încearcă să vezi în ansamblu și unde te situezi tu și cum te raportezi la restul. Rezolvă asta urgent”, a scris aceasta în mediul online…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed