Ispita Dana de la „Insula Iubirii”, mesaj dur pentru Adrian: „Îți spun sincer…”

Share

În urma criticilor pe care Maria le-a adus la adresa comportamentului pe care l-a avut Adrian la Insula Iubirii, acum și ispita Dana i-a transmis un mesaj dur.

Ispita Dana a răbufnit în urma avansurilor lui Adrian și a comportamentului nepotrivit, așa că i-a spus verde în față care este părerea sa despre el, fără să ascundă nimic și fără să îi pese că se va supăra.

Aceasta i-a spus totul personal și i-a oferit o lecție foarte importantă de viață, considerând că nu este un bărbat adevărat, dar că are posibilitatea de a se schimba în bine.

„Eu consider că nu ești pentru nicio altă femeie, din cauza comportamentului pe care îl ai, un comportament oribil, nu respecți omul de lângă tine, ai niște gesturi grotești.

Îți spun sincer și o fac pentru tine, pentru că eu consider că ai putea să te schimbi. Am o părere proastă despre tine, cred că nicio femeie nu merită să stea lângă tine.

În cazul în care ai vedea comportamentul unui bărbat adevărat, ți-ai schimba părerea despre tine.

Consider că îți lipsesc foarte multe lucruri ca să fii un bărbat adevărat, deocamdată ai demonstrat altceva, din păcate.

Să încerci să înveți ceva din toate lucrurile astea și să vezi că nimeni nu are nimic personal cu tine.

Aș vrea să o iei ca pe o lecție și să înveți ceva din toate lucrurile astea. Eu am văzut doar defecte în tine, din păcate.

Și nu doar eu, ci restul persoanelor care te-au cunoscut. Încearcă să te schimbi un pic”, este mesajul pe care ispita Dana i l-a transmis lui Adrian…

Sursa: spynews.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news