HomeStiri Mondene Ispita Maria Ilioiu, dezmăț la lansarea colecției de costume de baie la piscină

Ispita Maria Ilioiu, dezmăț la lansarea colecției de costume de baie la piscină

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Ispita Maria Ilioiu, dezmat la lansarea colectiei de costume de baie la piscina 1 in Stiri Mondene

Maria Ilioiu, una dintre cele mai provocatoare ispite de la Insula Iubirii, a fost în centrul atenției în cadrul unui eveniment exclusivist organizat la o piscină din București.

Ispita Maria Ilioiu, dezmat la lansarea colectiei de costume de baie la piscina 1 in Stiri MondeneAceasta și-a lansat prima colecție de costume de baie, iar petrecerea dată pentru prezentarea colecției poate fi considerată un adevărat dezmăț. Într-un interviu acordat pentru emisiunea Xtra Night Show, ispita a oferit detalii cu privire la colecția de costume de baie pe care a lansat-o și a precizat că prețurile acestora sunt accesibile tuturor persoanelor, existând atât prețuri modice, cât și unele piperate, pe care și le pot permite „divele”.

„Să ştii că am lucrat ceva şi mă bucur că munca mea a dat roade. V-au plăcut costumele, pe nişte trupuri de zeiţă. Majoritatea costumelor le-am făcut eu, celelalte nu le-am făcut. Le găsesc fetele la magazinul meu. Să ştii că am preţuri foarte accesibile pentru buzunarul tuturor. Am şi scumpe, pentru dive care vor să plătească. De exemplu, acest costum este 3.900”, a declarat Maria Ilioiu.

Ispita Maria Ilioiu, dezmat la lansarea colectiei de costume de baie la piscina 2 in Stiri Mondene

Maria formează un cuplu cu Andrei, iar relația lor pare pe zi ce trece mai serioasă. Acesta a vorbit în urmă cu două săptămâni, în timp ce se afla pe litoralul românesc, despre faptul că mai are un copil, dar îl încântă ideea de a mai face unul.

„Îmi mai doresc cel puţin unul! Da, mai am unul dintr-o relaţie anterioară, dar încă unul nu poate fi decât bine-venit!”, a spus Andrei, iubitul Mariei Ilioiu…

„Sunt o fată vitregă, cum s-ar spune… e singura persoană în faţa căreia se rușinează… are o slăbiciune, ca şi tăticu! Important e că aduce bani în casă, suntem independenți şi individualiști”, a spus atunci Maria Ilioiu…

„Locuim şi împreună şi separat, La fiecare ceartă, ne şi despărțim pentru că suntem foarte impulsivi. Ne despărțim două săptămâni, ne trec nervii şi ne împăcăm. Nu putem trăi unul fără celălalt”, a completat aceasta.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed