HomeStiri Mondene Israela Vodovoz a vrut să se sinucidă. Vedeta a dezvăluit cum și-a pus planul în aplicare

Israela Vodovoz a vrut să se sinucidă. Vedeta a dezvăluit cum și-a pus planul în aplicare

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/israela-vodovoz-vrut-sa-se-sinucida-vedeta-dezvaluit-cum-si-pus-planul-aplicare.jpg

Israela Vodovoz a încercat în trecut să-și ia viața. Acest lucru s-a întâmplat cu mai mult timp în urmă, pe când moralul vedetei era la pământ din cauza problemelor de sănătate pe care le avea.

israela-vodovoz-vrut-sa-se-sinucida-vedeta-dezvaluit-cum-si-pus-planul-aplicare

Deși prezentă mai mereu în fața camerelor de luat vederi, Israela Vodovoz nu a suflat nici un cuvânt despre tentativa de sinucidere pe care a avut-o prin anii 1996-1997. Se pare că niște probleme de sănătate au pus în acea perioadă stăpânire pe corpul ei, iar vedeta nu mai vedea nicio soluție pentru a ieși din impas.

Gestul acesteia nu a fost unul spontan, ci l-a plănuit de dinainte de momentul decisiv. Aceasta și-a pus mașina în pantă, în fața unei păduri, fără a trage frâna de mână. Deși autovehiculul a luat-o la vale, s-a oprit chiar înainte de a lovi un copac, acesta fiind și motivul pentru care vedeta încă mai trăiește.

„Am mers într-o pădure şi mi-am pus maşina în pantă, fără frână. Am vrut să mă omor. (…)  Maşina s-a oprit la ceva distanţă de un copac şi am zis că Dumnezeu mi-a dat un semn că trebuie să îmi văd în continuare de viaţa mea”, a declarat Israela Vodovoz în cadrul unei emisiuni de televiziune, conform celor de la Antena Stars.

Semnul divin i-a dat de înțeles Israelei că încă nu și-a terminat misiunea în această lume, iar de atunci și până acum nu a mai avut nicio tentativă de sinucidere, chiar dacă a trecut printr-un divorț tumultuos, iar de o perioadă este dependentă de un scaun cu rotile…

Israela Vodovoz a fost căsătorită cu Liviu Arteni. Relația lor a ajuns în atenția presei, întrucât bărbatul este mult mai tânăr decât ea. Cei doi au divorțat după șase ani de căsătorie, în 2016, din cauza că el era dependent de băutură.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed