HomeStiri Mondene Îți mai aduci aminte de Nicole din „Lacrimi de iubire”? Cât de mult s-a schimbat și cu ce se ocupă acum

Îți mai aduci aminte de Nicole din „Lacrimi de iubire”? Cât de mult s-a schimbat și cu ce se ocupă acum

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/08/Iti-mai-aduci-aminte-de-Nicole-din-Lacrimi-de-iubire-Cat-de-mult-s-a-schimbat-si-cu-ce-se-ocupa-acum-1.jpeg

Telenovela Lacrimi de iubire făcea furori în urmă cu 14 ani, iar Mihaela Bărluțiu îi dădea viață lui Nicole Varlam, fiica răsfățată a omului de afaceri Grigore Varlam, interpretat de Constantin Cotimanis.

Acest rol a făcut-o celebră pe Mihaela Bărluțiu și ar fi avut în continuare o carieră de succes pe plaiurile mioritice, dar la scurt timp după încheierea filmărilor, a dorit să își încerce norocul în SUA.

Mihaela Bărluțiu a renunțat la cariera de actriță și s-a mutat definitiv într-un cartier select din Beverly Hills.

Acolo și-a cunoscut alesul, pe Valentin Voicu, și și-a întemeiat o familie extrem de frumoasă cu el, declarând că este foarte fericită.

Iti mai aduci aminte de Nicole din Lacrimi de iubire - Cat de mult s-a schimbat si cu ce se ocupa acum 2 in Stiri Mondene

Aceasta și soțul ei au două fetițe superbe pe nume Jasmine și Nicole, semn că rolul care a făcut-o să fie cunoscută în România a influențat-o în alegerea numelui uneia dintre fetițele sale.

Cei doi au muncit din greu și au pus bazele unor companii, iar una dintre afaceri are succes în mod deosebit: un parc auto de lux.

„După ce s-a terminat telenovela, la nici patru luni am plecat in America. (…)

A fost o alegere de moment. Se terminase contractul cu Pro și, cum nu am vrut să bat la alte uşi, m-am hotărât să vin aici.

Iti mai aduci aminte de Nicole din Lacrimi de iubire - Cat de mult s-a schimbat si cu ce se ocupa acum 3 in Stiri Mondene

La început o fost doar pentru o lună, în vacanță, dar mi-a plăcut și m-am hotărât să rămân.

În vacanță, l-am cunoscut și pe soțul meu, Valentin Voicu, așa că am hotărât să rămân împreună cu el aici. Ne-am căsătorit și suntem fericiți.

În toată perioada asta am muncit pentru companiile pe care le avem. Afaceri de familie”, a declarat Mihaela Bărluțiu acum ceva vreme.

Parcul auto al Mihaelei Bărluțiu și al soțului ei are 200 de angajați, printre care și români, iar printre clienții lor se află o mulțime de vedete de la Hollywood.

Doritorii închiriază mașini cu șofer pentru a se deplasa în zonă sau pe platourile de filmare, dar și la evenimente, precum Premiile Oscar.

În parcul auto respectiv se găsesc diferite mărci, de exemplu Mini Cooper, Mercedes, Jeep, dar și limuzine.

În funcție numărul orelor, prețul închirierii unui astfel de autoturism de lux este cuprins între 200 și 2.500 de dolari…

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed