Home Stiri Iubita lui Alin Oprea a reacționat după ce artistul a anunțat că divorțează

Iubita lui Alin Oprea a reacționat după ce artistul a anunțat că divorțează

autor Buinoschi Andreea
128 vizualizari

Alin Oprea este din nou fericit, dar, de data aceasta, în brațele unei alte femei. Artistul se iubește cu Medana și, cu ocazia zilei sale de naștere, femeia i-a făcut o urare extrem de emoționantă, confirmând, astfel, relația cu Alin Oprea.

„Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!

Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! (…) Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea”, este urarea Medanei, transmisă prin intermediul celor de la Click!.

Mai mult decât atât, chiar și Alin Oprea a spus când a început relația lor, declarând că și fosta lui soție știa de relația pe care o are, iar adevărul nu este cel pe care ea îl prezintă.

„La scurt timp după începerea relației mele cu actuala iubită i-am destăinuit şi soţiei acest fapt, cerându-i să înţeleagă şi să accepte că am şi eu dreptul la o viaţă privată şi să păstreze discreția, la fel cum am procedat şi eu. Am stabilit şi acceptat de comun acord acest compromis până după majoratul fiicei noastre. Ne-am înţeles asupra unui divorţ discret şi amiabil, la notariat, urmând să rămânem prieteni şi să avem în continuare grijă de viitorul copiilor noştri. Relaţia mea era una discretă, dar nu secretă, toţi cei din jurul nostru, prieteni, colaboratori şi asociați știind foarte bine acest lucru. Nu am ascuns această relaţie nici măcar de propriul ei frate, care o îndrăgea şi era prieten cu iubita mea. Cu toate acestea, ea şi-a încălcat înţelegerea, astfel încât, la data de 1 iulie 2020, după plecarea mea în turneu pe litoral, a început un adevărat război pe toate planurile împotriva mea. Tot ceea ce a urmat s-a văzut foarte bine în presă, ajungându-se la un nivel de denigrare şi de umilire ieșite din comun”, a mărturisit artistul…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies