HomeStiri Mondene Iubita lui Dorian Popa, intervenție estetică inedită! Despre ce este vorba și cum arată acum Babs

Iubita lui Dorian Popa, intervenție estetică inedită! Despre ce este vorba și cum arată acum Babs

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 3,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/12/Iubita-lui-Dorian-Popa-interventie-estetica-inedita-Despre-ce-este-vorba-si-cum-arata-acum-Babs-1.jpeg

Iubita lui Dorian Popa, Claudia Iosif, cunoscută publicului ca Babs, în vârstă de 36 de ani, a apelat la o intervenție estetică mai puțin cunoscută, pentru a își schimba look-ul.

Aceasta și-a dorit de foarte mult timp să aibă sprâncenele mai groase și, cu toate că multe vedete aleg în ultima perioadă să își tatueze sprâncenele cu forma dorită, Babs a optat pentru ceva diferit, chiar inedit.

Iubita lui Dorian Popa, interventie estetica inedita! Despre ce este vorba si cum arata acum Babs 2 in Stiri Mondene

Metoda aleasă de iubita lui Dorian Popa pentru a obține forma dorită a sprâncenelor a fost implantul.

Această procedură s-a desfășurat pe durata a numai o jumătate de oră, iar vedeta a dorit două ședințe, deoarece preferința sa era pentru sprâncene mai groase.

Iubita lui Dorian Popa, interventie estetica inedita! Despre ce este vorba si cum arata acum Babs 3 in Stiri Mondene

„Mi-a fost puţin teamă de durere, dar îmi doream să am sprâncene. Ca majoritatea fetelor, în adolescenţă m-am pensat excesiv şi am rămas fără sprâncene.

Extrasul firelor de păr a durat trei ore, implantul, 30 de minute. În prima zi am stat acasă, liniştită, a doua zi mi-am început activitatea.

Am făcut implant de două ori, pentru că voiam sprâncene mai groase. Să ştiţi că tatuajul este mai dureros.

Acum îmi scriu foarte multe fete şi le recomand tuturor această procedură”, a declarat Babs.

Frumoasa vedetă a primit o mulțime de comentarii de apreciere a noilor sale sprâncene, mulți fani fiind de acord că o avantajează și arată foarte bine.

Aceasta nu este la prima intervenție estetică, având la activ și două operații la nas, implanturi mamare, augmentarea buzelor cu acid hialuronic, liposucție…

Babs se gândea la un moment dat să ia în considerare și subțierea taliei, cu toate că are o siluetă de invidiat datorită faptului că face mult sport.

Surse: wowbiz.ro, b1.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed