HomeStiri Mondene Iubita lui Keo a iesit in public pentru prima data dupa ce a nascut. A ales o tinuta complet neagra

Iubita lui Keo a iesit in public pentru prima data dupa ce a nascut. A ales o tinuta complet neagra

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 971 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/02/Iubita-lui-Keo-a-iesit-in-public-pentru-prima-data-dupa-ce-a-nascut.-A-ales-o-tinuta-complet-neagra1.jpg

Cântărețul Keo și iubita lui, Misty, au devenit părinți la sfârșitul anului trecut. Au ținut totul într-un mister neobișnuit pentru niște persoane publice, însă aceasta a fost decizia lor.

Iubita-lui-Keo-a-iesit-in-public-pentru-prima-data-dupa-ce-a-nascut.-A-ales-o-tinuta-complet-neagra1 in Stiri Mondene

Cei doi nu au vrut să comenteze foarte mult pe acest subiect, se vede că încearcă să își păstreze bucuria pentru ei și să își țină micuța departe de ochii publicului.

Misty și-a făcut apariția la cumpărături într-o ținută complet neagră

Cei doi îndrăgostiți au ieșit la cumpărături pentru a-și achiziționa cărucior și cele necesare pentru fiica lor, Arya Violette.

in Stiri Mondene

Cântăreața a declarat imediat după ce a născut că a slăbit deja șapte kilograme din cele 15 acumulate, dar nu își face griji din acest motiv. Chiar dacă a acumulat multe kilograme pe parcursul sarcinii, nu s-a observat foarte tare, artista fiind foarte slăbuță de fel…

„N-am spus nimănui de sarcină. Le-am spus doar părinților. Norocul meu este că eram foarte slabă și m-am lăsat de fumat, deci toată lumea asocia kilogramele în plus cu acest lucru. Am luat vreo 15-16 kilograme în plus. Am dat jos la naștere șapte”, a spus Misty la emisiunea „Agenția VIP”, imediat ce a născut.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed