HomeStiri Mondene Iubita lui Keo vorbeste pentru prima data despre viata de mama si despre cate kilograme s-a ingrasat

Iubita lui Keo vorbeste pentru prima data despre viata de mama si despre cate kilograme s-a ingrasat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 833 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Iubita-lui-Keo-vorbeste-pentru-prima-data-despre-viata-de-mama-si-despre-cate-kilograme-s-a-ingrasat.jpeg

Misty împreună cu iubitul ei, Keo, au devenit părinți la sfârșitul anului 2017.

Iubita-lui-Keo-vorbeste-pentru-prima-data-despre-viata-de-mama-si-despre-cate-kilograme-s-a-ingrasat in Stiri Mondene

Cei doi au fost foarte secretoși și au reușit să țină sarcina departe de lumina reflectoarelor. Misty a declarat într-o emisiune TV că este topită după fetița lor și, chiar dacă viața ei s-a schimbat radical, este cea mai fericită.

Misty s-a îngrășat 16 kilograme pe durata sarcinii

Cântăreața a dat detalii despre nouă lor viață și a dezvăluit cine vor fi nașii fetiței.

„Cred că este cea mai frumoasă zi din viaţa mea. Este primul an în care stau acasă, lejeră, relaxată. Este foarte bine. Am petrecut cu cea mică acasă, relaxată, liniştită. Încercăm să ne obişnuim una cu alta. Eu nu ştiu cum păream înainte, dar, da, câteodată avem în noi nişte lucruri pe care nici noi nu le cunoaștem. Eu sunt mămoasă de când mă ştiu şi faţă de iubitul meu, el ştie. Descopăr în mine o candoare. Nu mă pot desprinde de fiica mea, simt nevoia să o privesc tot timpul. (…) Ce surpriză să-mi mai facă Keo? Mi-a pregătit tortul, a vorbit cu naşii, care sunt aici. (…) Cea mică nu prea vrea să doarmă seara. Doarme ziua şi seara o apucă cheful.

Naşii fetiţei sunt cei mai buni prieteni ai noştri. (…) N-am spus nimănui de sarcină. Le-am spus doar părinţilor. Norocul meu este că eram foarte slabă şi m-am lăsat de fumat, deci toată lumea asocia kilogramele în plus cu acest lucru. Am luat vreo 15-16 kilograme în plus. Am dat jos la naştere șapte. (…)

Keo a fost alături de mine în sala de naştere şi m-a ţinut de mână. Îmi era foarte frică. (…) Am născut prin cezariană. O ador pe fetiţa mea. Sunt topită”, a mărturisit Misty…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed