HomeStiri Mondene Iubita lui Liviu Varciu a oferit primele detalii despre nunta lor. „Liviu ma ajuta si el foarte mult”

Iubita lui Liviu Varciu a oferit primele detalii despre nunta lor. „Liviu ma ajuta si el foarte mult”

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 761 views
Iubita lui Liviu Varciu a oferit primele detalii despre nunta lor. „Liviu ma ajuta si el foarte mult"

Chiar dacă s-au cunoscut abia în anul 2017, Liviu Vârciu și iubita lui, Anda Călin, sunt mai fericiți ca oricând.

Iubita lui Liviu Varciu a oferit primele detalii despre nunta lor. „Liviu ma ajuta si el foarte mult"

Au o minune de fetiță pe care au creștinat-o în urmă cu câteva luni, iar acum se pregătesc de marea petrecere așteptată de toți cunoscuții.

Anda Călin este o femeie fericită și abia așteaptă petrecerea

Iubita lui Liviu Vârciu a declarat că nu au discutat despre o eventuală nuntă, însă nu reprezintă o urgență. Cei doi vor să se bucure de micuța lor, Anastasia Maria.

„Sunt bine, suntem fericiţi. Despre nuntă nu am discutat, acum ne concentrăm pe petrecerea de botez. Nici unul dintre noi nu e nerăbdător să se întâmple nunta, adică ne bucurăm de momentele petrecute împreună. Nu considerăm că nişte acte îţi fac relaţia mai împlinită sau mai fericită”, a declarat iubita lui Liviu Vârciu pentru click.ro.

Frumoasa Anda este o mamă tare norocoasă. Mulțumirea ei cea mai mare este că are un copil sănătos și cuminte, iar faptul că Liviu o ajută la creșterea micuței este cireașa de pe tort…

„Am un copil tare cuminte! Am fost ajutată de Dumnezeu! Acum am 47 de kilograme, faptul că nu prea dorm mă menţine în formă. În total, dorm şase ore pe noapte! Liviu mă ajută şi el foarte mult, el spune că este o plăcere”, a mai declarat Anda Călin pentru sursa citată mai sus.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed