HomeStiri Mondene Iubita lui Ştefan Bănică Jr., extrem de senzuală în noul ei videoclip!

Iubita lui Ştefan Bănică Jr., extrem de senzuală în noul ei videoclip!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 839 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/10/12068521_751826074940623_3020033360895104176_o_426x640.jpg

După mult timp în care nu am mai auzit nimic de ea, Lavinia Pârva revine pe piaţa muzicală cu o nouă piesă, însoţită de un videoclip fresh. “Aroma del amor“ este o melodie cu ritmuri latino pline de senzualitate.

lavinia poza 1

“Mereu mi-a plăcut să cânt muzică latino. Am avut însă o perioadă în care am schimbat stilul, însă acum m-am reîntors la vechea mea dragoste. Ne-am întâlnit la studio cu băietii de la Lanoy Production, Flavius și Eduard Serai, și am început să compunem. Pot să spun că m-am îndrăgostit de această piesă de la primele acorduri. Mi-am dorit, însă, să găsesc un dansator autentic de flamenco și trebuie să recunosc că m-am dus cu gândul departe, pe alte meleaguri, nicidecum în România. Când de fapt, am fost surprinsă să aflu că el era chiar aici. Este vorba despre singurul dansator autentic de flamenco din România, venit tocmai din Argentina, Lucas Molina“, a declarat Lavinia.

În videoclip, cântăreaţa a adoptat un look senzual, ce s-a potrivit perfect cu povestea de dragoste ce prinde contur datorită unui dans autentic de flamenco. Acesta a fost executat de către un dansator profesionist, Lucas Molina.

“A fost o experiență interesantă. Lavinia este o persoană deschisă față de cultura noastră și un partener deosebit, care mi-a permis să fac sugestii în compunerea versurilor, pentru ca piesa să fie cât mai bună. A fost o colaborare extraordinară, care m-a făcut să înțeleg că România chiar are un popor latin, bucuros să descopere arta mea. A fost și o provocare, pentru că a trebuit să aduc tradiționalul în zona pop, ceea ce a deschis noi orizonturi“, a spus Lucas Molina.

Melodia “Aroma del amor” a fost produsă de băieții de la Lanoy Production, iar videoclipul a fost regizat de către Alin Surdu.

lavinia poza 2

lavinia poza 3

lavinia poza 4

lavinia poza 5

lavinia poza 6Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed