Home Stiri Iulia Albu, declaraţii despre fiul lui Ştefan Bănică junior: „Nu mi se pare că seamănă cu tatăl lui”

Iulia Albu, declaraţii despre fiul lui Ştefan Bănică junior: „Nu mi se pare că seamănă cu tatăl lui”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 857 views 2 minute timp de citit

Iulia Albu și-a spus părerea despre fiul lui Ștefan Bănică junior, Radu. Aceasta a avut doar lucruri frumoase de spus la adresa tânărului, dar a ținut să precizeze că, din punctul ei de vedere, acesta nu seamănă cu tatăl lui.

„Cred că va frânge foarte multe inimi Radu Ștefan Bănică. Înțeleg că are vreo 18 ani, cam așa. Mie nu mi se pare că seamănă cu tatăl lui așa de mult… Nu, nu mi se pare că seamănă cu Ștefan Bănică. Mi se pare că are un look total diferit față de absolut tot ce am văzut, cel puțin în zona de Instagram are un potențial fabulos. Dacă va încerca să exploateze și această parte, va fi un succes garantat. Despre cum cântă, nu știu… Și el e tot actor”, a spus criticul de modă în cadrul unei emisiuni televizate, conform spynews.ro.

Dacă despre fiul lui a avut doar cuvinte de laudă, nu același lucru îl putem spune și despre tatăl acestuia. În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Iulia a comentat stilul vestimentar pe care Ștefan Bănică și soția sa l-au adoptat, declarând că ar trebui să mai lucreze la felul în care se îmbracă.

„A avut apariții foarte reușite. Dar nu întotdeauna. Pe Bănică l-aș defini în funcție de femeile cu care a ieșit, pentru că se spune că, de multe ori, o femeie poate să influențeze felul în care se îmbracă un bărbat. Și aș împărți evoluția vestimentară a lui Ștefan Bănică în timpul căsătoriei cu Andreea Marin și după căsătoria cu Lavinia Pîrva.

Să ne uităm la fotografiile în care este alături de Lavinia Pîrva, unde nu mai are din strălucirea pe care o avea în imaginile de dinainte. Nu se observă o unitate a cuplului. Atunci când ieșiți cu iubitul, soțul, prietenul vostru din casă, trebuie să aveți grijă, nu să fiți ca doi papagali asortați perfect, dar nici să nu păreți că unul vine de la piață și unul tocmai se ducea la o nuntă, căci arată ciudat. Ei nu sunt sincronizați stilistic din niciun punct de vedere”, a declarat Iulia în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies