HomeStiri Mondene Iulia Albu a făcut declarații sfâșietoare: „Cad pradă depresiei”

Iulia Albu a făcut declarații sfâșietoare: „Cad pradă depresiei”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Iulia-Albu-a-facut-declaratii-sfasietoare-„Cad-prada-depresiei-3.jpg

Iulia Albu nu este un nume străin nimănui. În prezent, aceasta este cunoscută de toată lumea și a reușit să adune lângă ea sute de mii de oameni care o apreciază.

Cu toate acestea, nu toți anii din viața ei au fost frumoși. Recent, cu ajutorul unei postări de pe rețelele de socializare, fosta soție a lui Mihai Albu a povestit despre cât de grea era viața sa, în urmă cu doar un deceniu, când se confrunta cu mai multe probleme.

Iulia Albu a făcut declarații sfâșietoare „Cad pradă depresiei” in Stiri Mondene

„Citesc mesajele de la voi si îmi vine să plang de emoție… am început iuliaalbu.com acum 10 ani, într-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar, în timp ce căsnicia mea se destrăma iremediabil, iar eu mă luptam din răsputeri să Nu cad pradă depresiei. Pe atunci, doar visam că voi ajunge aici. Și Mai avem atât de multe de făcut împreună.. ❤️”, a scris criticul de modă pe contul său de Instagram.

Iulia Albu a făcut declarații sfâșietoare „Cad pradă depresiei” in Stiri Mondene

În urmă cu ceva timp, Iulia a spus că mai trece, ocazional, prin momente dificile, atunci când oamenii critică aspectul ei fizic, fiind convinsă ce efecte nocive poate avea presa asupra fiicei sale. „Mă deranjează când se scrie că am o intervenție la buze. Practic, se scrie o dată la trei zile că am ceva făcut la buze. Mi se pare nociv, pentru că fetele din ziua de azi vor avea senzația că, dacă nu au o intervenție estetică, este ceva în neregulă cu ele. Ceea ce nu este OK. Eu nu vreau ca fiica mea să trăiască într-o astfel de societate. De aceea am tot timpul această reacție de a nega și de a sări în capul celor care spun lucruri neadevărate. Bine, mă mai deranjează foarte tare și când se scriu lucruri în legătură cu fostul meu soț.

Iulia Albu a făcut declarații sfâșietoare „Cad pradă depresiei” in Stiri Mondene

De fapt, mă deranjează că fostul meu soț dă declarații în care folosește numele meu. Și sincer, acum fără nicio modestie, consider că este jenant pentru o persoană să facă lucrul ăsta, mai ales atunci când la mijloc este un copil, iar eu chiar nu doresc să apar în presa de scandal. Pe mine nu mă caracterizează scandalul. Nu din punct de vedere personal. Adevărul se va afla și, când se va afla, vine furtuna”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed