HomeStiri Iulia Albu a fost eliminată de la „Dancing on Ice”

Iulia Albu a fost eliminată de la „Dancing on Ice”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 704 views 2 minute timp de citit

Iulia Albu s-a numărat printre vedetele care au participat la emisiunea Dancing on Ice. Aceasta a fost eliminată de curând și a făcut primele declarații despre experiența de la Antena 1.

„«Dancing on Ice» a fost un proiect din care am învățat multe. Vă mulțumesc pentru privilegiul de a vă avea aproape pe parcursul acestei aventuri, pentru voturi, pentru mesaje, pentru TOT! A fost frumos. Al naibii de frumos. Și greu. Mulțumesc! Ce urmează? Pregătiți-vă!”, a scris Iulia Albu pe pagina sa de Facebook.

Iulia Albu, interviu acordat împreună cu Mikaela: „Sunt foarte strictă”

Iulia Albu a acordat un interviu pentru cei de la viva.ro și a vorbit despre cum o crește pe Mikaela, fiica sa și a lui Mihai Albu. Aceasta susține că este foarte strictă atunci când situația o cere, dar face totul pentru ca fata sa să aibă o viață foarte bună.

„Mikaela s-a transformat dintr-un copil în domnișoara-copil la fel de zvăpăiată şi de curioasă, mereu gata să încerce ceva nou şi cu o personalitate extrem de puternică. Credeți că știți ce urmează? Multiplicați «THE IULIA ALBU EFFECT» de zece ori şi aveți răspunsul!

Sunt o mamă fermă atunci când este cazul, dar mereu acolo pentru Mikaela. Ne spunem totul, facem planuri împreună şi nu ne temem să spunem lucrurile care ne deranjează. Suntem TOȚI trei, ea cu mine și cu Mike (apropo, pe el îl cheamă Mihai Alexandru), o echipă.

Sunt foarte strictă în ceea ce privește ținuta pe care Mikaela trebuie să o poarte la şcoală. Nu sunt de acord să se expună cu branduri, bling-uri, hanorace oversized. Nu în acel mediu. În rest, poate purta orice dorește. Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul şi accesul limitat pe device-uri. Și nu aş spune că exagerez deloc”, a spus criticul de modă pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..