Home Stiri Iulia Albu a sunat la 112 în miez de noapte

Iulia Albu a sunat la 112 în miez de noapte

autor Mirela
308 views 2 minute timp de citit
  • Iulia Albu a sunat la 112 în miez de noapte.
  • Aceasta nu se putea odihni din cauza unor lucrări care se desfășurau în afara intervalului orar stabilit prin lege.
  • Aceasta a acționat imediat, pentru rezolvarea problemei.

Iulia Albu nu s-a putut odihni din cauza unor lucrări de șantier care aveau loc în miezul nopții, În consecință, aceasta a sunat la 112, pentru ca problema să fie rezolvată.

Criticul de modă a cerut ajutorul autorităților, deoarece nu mai suporta ceea ce se întâmpla. De asemenea, conform spuselor sale, aceasta nu a sunat la 112 pentru prima oară.

Ce a spus Iulia Albu despre cele întâmplate?

„Seara bună, dragii mei! În cazul în care credeați că poate să fie liniște, nu se poate. În miez de noapte, se sapă, se lucrează de zor, se troncăne. Dar de ce să dormim noi la orele astea? Am chemat din nou Poliția. Uite ce hărnicuți sunt ei, harnicii de ei! Mă întreb oare câte amenzi trebuie să ia oamenii ăștia ca să știe că nu se lucrează la orele astea, ci în anumite intervale orare? (…)

Acești oameni sunt obligați de alți oameni, care le sunt șefi, să muncească la orele astea, în miez de noapte, repet. (…) Așteptăm răbdători să vină Poliția, ca să putem să dormim, fiindcă unii dintre noi se trezesc la 5 ca să muncească.

A venit Poliția, foarte mulțumită de ei. Au venit chiar repede! (…) Li se dă amendă, li se oprește activitate și dormim și noi. Așa se face”, a spus aceasta în mediul online.

Criticul de modă spune cum se poartă cu fiica sa

„Mikaela s-a transformat dintr-un copil în domnișoara-copil la fel de zvăpăiată şi de curioasă, mereu gata să încerce ceva nou şi cu o personalitate extrem de puternică. Credeți că știți ce urmează? Multiplicați «THE IULIA ALBU EFFECT» de zece ori şi aveți răspunsul!

Sunt o mamă fermă atunci când este cazul, dar mereu acolo pentru Mikaela. Ne spunem totul, facem planuri împreună şi nu ne temem să spunem lucrurile care ne deranjează. Suntem TOȚI trei, ea cu mine și cu Mike (apropo, pe el îl cheamă Mihai Alexandru), o echipă.

Sunt foarte strictă în ceea ce privește ținuta pe care Mikaela trebuie să o poarte la şcoală. Nu sunt de acord să se expună cu branduri, bling-uri, hanorace oversized. Nu în acel mediu. În rest, poate purta orice dorește. Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul şi accesul limitat pe device-uri. Și nu aş spune că exagerez deloc”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies