HomeStiri Iulia Albu a umilit-o pe Adelina Pestrițu în fața a milioane de oameni

Iulia Albu a umilit-o pe Adelina Pestrițu în fața a milioane de oameni

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views 4 minute timp de citit

După scandalul dintre cele două vedete început săptămâna trecută, Iulia Albu a menționat că, în emisiunea lui Cătălin Măruță, va spune tot despre Adelina Pestrițu, chiar în fața a milioane de oameni. Ieri, criticul de modă s-a ținut de promisiune, iar ceea ce a putut spune despre Adelina nu a fost deloc ușor de suportat.

„Aș dori să îmi exercit dreptul la replică. A venit Adelina aici și a făcut «cotcodac» și alte gesturi. Eu am ales să vin aici și să spun ce am de spus. Doar nu suntem legați de mâini si de picioare să nu putem spune ce avem de spus.

A fost înjositor pentru ea să critice o poză cu mine. A spus doar «cotcodac». Apoi, eu am făcut rezumatul emisiunii. Nu mi se pare deloc greșit, dar ce a apărut apoi e de comentat.

12

E important ce a scris ea pe story, o să vă spun de ce. Eu nu am vrut să ajungem aici. O să citesc răspunsul meu, nu vreau să plictisesc oamenii. Am făcut sondaj pe Instagram-ul meu; din respect, nu voi publica răspunsurile. Nu o avantajează pe Adelina Pestrițu”, a spus aceasta în emisiunea lui Măruță.

Comentariile au continuat și pe pagina sa de Facebook, citează cei de la playtech.ro: „Astăzi, am ALES. Am ales să vorbesc. Am ales pentru fetița Adelinei să nu public mesajele pe care le-am primit pe Instagram. Niciun copil nu ar trebui să citească așa ceva despre mama lui. Însă, în primul rând, am ales, din respect pentru fiica mea, să vorbesc. Și pentru voi, toți care mi-ați scris.

Eu sunt plătită să analizez, în baza competențelor mele profesionale, ținute și imagini. Toți suntem supuși greșelii, dar doar cei mai inteligenți dintre noi își pot asuma critica. Adelina, eu și cu tine nu ne-am făcut niciodată confidențe, neavând, neapărat, ceva în comun…

13

Sunt scaune pe care nu am vrut niciodată să stau, dar mereu am putut să mă privesc a doua zi în oglindă. Da, Adelina, este o rușine să fii frustrat și ipocrit. Și da, femeile deștepte și evoluate chiar se susțin între ele.
Tu nu ai căderea însă să ții discursuri feministe.

Eu nu am nevoie să îmi fabric trecutul, pentru că nu am nimic de îngropat.
Nu îmi amintesc să te fi sunat să îți cer bani împrumut însă mi se pare josnic să încerci să ataci pe cineva în acest mod.

Tu nu poți să ții discursuri feministe, atât timp cât susții că o femeie ar trebui «să se potolească» atunci când cineva o abuzează și insinuezi că ai fi fost de față în momentul în care o altă femeie a fost abuzată și nu ai făcut nimic în acest sens.

Dar tu te bați cu pumnul în piept că nu susții violența. Da, Adelina, să fii frustrată și ipocrită este o rușine. Ar fi trist totuși dacă, după zece ani de când fac acest tip de rubrici, nu s-ar fi înțeles că rochiile nu se poartă cu ceas. Asta ai vrut să spui, nu? Eu, Adelina, nu voi face presupuneri legate de modul în care tu îți câștigi sau ți-ai câștigat banii.

14

Ai făcut-o chiar tu de-a lungul timpului, prin propriile declarații. Te asigur că mie nu îmi va «pune» sau «lua» nimeni bani «peste» sau «sub» contractul pe care l-am negociat. Eu nu îmi doresc nicio controversă cu tine. Iar tu, din nou, nu ai căderea să te incluzi în categoria «noi, influencerii».

Pentru fiecare fată pe care tu ai învățat-o că are nevoie să se schimbe total pentru a se putea privi în oglindă, există trei fete pe care le-am învățat să se iubească și să se accepte, luptând real pentru a fi ele însele…

Mâine îi voi privi în ochi, online, pe elevii Colegiului Național Gheorghe Lazăr și le voi spune că drumul pe care l-au ales, deși nu este cel mai scurt, este cel corect. O voi face cu mândria unei conștiințe împăcate că am spus ceea ce trebuia spus”.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed