Home Stiri Iulia Albu a vorbit despre operațiile sale estetice: „Îmi voi mai face și alte intervenții”

Iulia Albu a vorbit despre operațiile sale estetice: „Îmi voi mai face și alte intervenții”

autor Buinoschi Andreea
166 vizualizari

Iulia Albu nu s-a ferit niciodată din a recunoaște faptul că s-a lăsat, de mai multe ori, pe mâna medicului estetician. Creatoarea de modă a oferit câteva informații despre aceste intervenții, pentru cei de la ciao.ro. Mai mult decât atât, vedeta nu neagă posibilitatea de a apela, din nou, la aceste operații, dar după ce va aduce pe lume al doilea copil.

„Sunt foarte mândră de trupul meu și nu doresc să îi aduc modificări.

Operații estetice? Mmm… nu chiar, însă trebuie să vă fac o confesiune… NIMENI nu este perfect. Și de ce ar vrea cineva să fie, până la urmă? Ador suma «imperfecțiunilor» mele. Mai puțin gleznele, de care m-am ocupat și mă voi mai ocupa, și niște enervante vinișoare de pe obraji, dobândite Dumnezeu știe cum. Nu am silicoane, nu am operații estetice, și-mi iubesc nasul acvilin. Am avut însă o intervenție de liposucție la nivelul gleznelor.

După ce voi deveni din nou mămică, probabil îmi voi mai face și alte intervenții dacă voi avea nevoie. Nu sunt împotriva intervențiilor estetice făcute rațional, sunt împotriva intervențiilor estetice făcute irațional”, a declarat creatoarea de modă, pentru cei de la ciao.ro.

Zilele trecute, Iulia Albu s-a arătat extrem de deranjată de faptul că multe vedete își expun copiii pe rețelele sociale, pentru a face cât mai mulți urmăritori. „Nu mi se pare nimic glamorous și nici sexy în a jupui de vii niște animale crescute în condiții inumane pentru a-ți acoperi trupul cu blana lor! Nu sunt o ipocrită, mănânc carne! Da, mănânc și carne de găină, chiar dacă am un cocoș. Mănânc oaie, vită, porc. Dacă doresc o haină din bană, pot purta una din oaie nu trebuie neapărat să jupoi o vulpe crescută într-o cușcă de dimensiunea ei și nici nu doresc, sincer, să contribui la creșterea comerțului cu produse obținute în acest fel”, a declarat fosta soție a lui Mihai Albu, pentru ciao.ro…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..