Iulia Albu a vorbit despre stil, locurile din care își achiziționează hainele și trendurile care ar trebui să dispară

Share

Controversata Iulia Albu a declarat într-un interviu acordat revistei Avantaje faptul că orice femeie poate avea stil, indiferent de kilogramele pe care le are.

Iulia Albu a vorbit despre stil, despre locurile din care își achiziționează hainele și despre trendurile care ar trebui să dispară

Aceasta a vorbit și despre trendurile care sunt extrem de des întâlnite însă ar trebui să dispară, definitiv…

„Marea majoritate a hainelor mi le iau din București, de la reprezentanțele oficiale ale brandurilor, iar restul de haine mi le concep singură sau în colaborare cu anumiți designeri, mai nou lucrez cu Doina Levința, o doamnă pe care o stimez foarte mult. Cel mai trist mi se pare momentul acela în care decizi ceea ce vrei să porți, pentru că până la urmă nu despre asta este vorba. O femeie îmbrăcată bine și cu atitudine va fi întotdeauna remarcată. Atâta timp cât ești tu și porți piese care te avantajează, nu ai cum să greșești. Cred că există o vârstă pentru orice lucru, și la un moment cu siguranță se depășesc aceste momente, și vine momentul în care începi să cerni ceea ce se poartă, de ceea ce te reprezintă cu adevărat. Această situație cu kilogramele în plus este doar în mintea persoanelor care cred că au această problemă. De fapt, nu este o problemă reală, iar o femeie puțin mai plinuță are o față care arată mult mai bine decât una foarte slabă, are un ten mult mai luminos, și are așa în general o prestanță, de care ar trebui să profite. Eu nu am înțeles niciodată de ce fetele cu câteva kilograme în plus se simt veșnic frustrate. Nu ar trebui să mai slăbiți cinci kilograme, ar trebui să vă iubiți așa cum sunteți. Primul truc este să nu ascunzi nimic. Eventual vine și momentul inevitabil în care nu mai ai cum să ascunzi absolut nimic, și nu văd de ce s-ar exagera atât de mult despre acest subiect. Sigur că există lenjerie modelatoare, dar este un chin, pe care nu văd de ce cineva ar trebui să-l îndure. Mai ales vara, nu mi se pare ok. Eu mi-aș dori să nu mai văd acele cizme urâte, până la genunchi, sunt ceva odios, aș vrea să nu se mai poarte deloc. Asta este prima recomandare. Dacă se poate să nu mai purtați pantofi negri din piele simplă, mai bine din lac, din velur sau până la urmă o pereche cinstită de pantofi sport, dacă chiar doriți ceva comod și mai de birou, așa”, a povestit Iulia Albu în interviul acordat revistei Avantaje.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news