Home Stiri Iulia Albu, acuzată chiar de către fostul soț: „Eu sunt revoltat că sunt pomenit total aiurea”

Iulia Albu, acuzată chiar de către fostul soț: „Eu sunt revoltat că sunt pomenit total aiurea”

autor Buinoschi Andreea
131 vizualizari

Iulia și Mihai Albu nu ratează nicio ocazie de a se critica reciproc. De data aceasta, designerul de pantofi este cel care a ieșit la înaintare, spunând că cele mai recente declarații ale fostei soții nu sunt adevărate și că s-a săturat să plătească pentru greșelile și minciunile pe care le spune.

Săptămâna aceasta, Iulia a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde le-a criticat pe Bianca Drăgușanu și pe Andreea Bălan. Cele două se numără printre persoanele publice care promovează și poartă haine din blană naturală, iar Iulia și-a exprimat furia, spunând că sunt insensibilie la chinurile prin care acele animale trec.

„Eu nu doresc să fiu ipocrită. Am purtat o singură dată. A fost o blană pe care mi-a cumpărat-o fostul meu soț și pe care a insistat să o port la un eveniment. Am purtat-o o singură dată și după care am aruncat-o la gunoi. Asta a fost.

Aceste animale nu sunt împușcate în sălbăticie, ci sunt crescute în niște ferme, în niște condiții foarte urâte. Sunt electrocutate, jupuite de vii, mă rog….  Persoanele care fac asta în România, din punctul meu de vedere, nu merită denumirea de «influenceri»”,a declarat Iulia.

Revoltat de spusele fostei soții, Mihai Albu a declarat că aceasta doar încearcă să arunce vina pe el, pentru a nu-și păta imaginea. „Ea insistă că nu a purtat niciodată blană. Și telespectatorii au trimis poze arătând că a purtat. Apoi ea a declarat că eu i-aș fi cumpărat acea blană și am obligat-o să o poarte, lucru total neadevărat. Eu nu i-am cumpărat niciodată ceva de blană și nici nu am obligat-o să poarte ceva ce nu i-am cumpărat. După, a declarat că, după acea purtare, a aruncat-o la gunoi. Toate aceste lucruri sunt minciuni ca să mă pună pe mine într-o lumină nefavorabilă. Este minciună! Este posibil să fi purtat acea haină, fiind împrumutată, pentru că eu nu i-am cumpărat așa ceva, nu-mi aduc aminte să fi avut așa ceva. Eu sunt revoltat că sunt pomenit total aiurea, ca și cum sunt vinovat de toate relele ei. Am avut alte priorități, nu i-am făcut niciodată astfel de cadouri și n-am obligat-o să poarte niciodată nimic”, le-a spus Mihai Albu celor de la Antena Stars…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies