HomeStiri Mondene Iulia Albu continuă să o atace pe Adelina Pestrițu

Iulia Albu continuă să o atace pe Adelina Pestrițu

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/02/Iulia-Albu-continua-sa-o-atace-pe-Adelina-Pestritu.jpg

Scandalul dintre Iulia Albu și Adelina Pestrițu nu pare să se încheie prea curând. În ciuda faptului că Adelina a decis să nu mai aibă nicio reacție, criticul de modă nu se oprește din a face afirmații cu subînțeles.

„Oare ce animal de companie are acum Iulia Albu? Nu are cușcă, dar are casă, nu face «Cotcodac!», dar face ouă, trăiește pe picior mare fără a putea merge. Și nu, nu este o găină mută și șchioapă cu o casă închiriată pe numele ei”, a scris Iulia pe rețelele sociale, potrivit celor de la cancan.ro.

Iulia Albu continuă să o atace pe Adelina Pestrițu in Stiri Mondene

În urmă cu doar o săptămână, fosta soție a lui Mihai Albu a continuat seria atacurilor la adresa influencerului. „Aș dori să îmi exercit dreptul la replică. A venit Adelina aici și a făcut «Cotcodac!» și alte gesturi. Eu am ales să vin aici și să spun ce am de spus. Doar nu suntem legați de mâini și de picioare să nu putem spune ce avem de spus.

A fost înjositor pentru ea să critice o poză cu mine. A spus doar «Cotcodac!». Apoi, eu am făcut rezumatul emisiunii. Nu mi se pare deloc greșit, dar ce a apărut apoi e de comentat.

Iulia Albu continuă să o atace pe Adelina Pestrițu in Stiri Mondene

E important ce a scris ea pe story, o să vă spun de ce. Eu nu am vrut să ajungem aici. O să citesc răspunsul meu, nu vreau să plictisesc oamenii. Am făcut sondaj pe Instagram-ul meu; din respect, nu voi publica răspunsurile. Nu o avantajează pe Adelina Pestrițu”, a spus Iulia în emisiunea lui Măruță.

Mai mult decât atât, comentariile au continuat inclusiv în mediul online. „Astăzi, am ALES. Am ales să vorbesc. Am ales pentru fetița Adelinei să nu public mesajele pe care le-am primit pe Instagram. Niciun copil nu ar trebui să citească așa ceva despre mama lui. Însă, în primul rând, am ales, din respect pentru fiica mea, să vorbesc. Și pentru voi, toți care mi-ați scris.

Iulia Albu continuă să o atace pe Adelina Pestrițu in Stiri Mondene

Eu sunt plătită să analizez, în baza competențelor mele profesionale, ținute și imagini. Toți suntem supuși greșelii, dar doar cei mai inteligenți dintre noi își pot asuma critica. Adelina, eu și cu tine nu ne-am făcut niciodată confidențe, neavând, neapărat, ceva în comun”, a mai spus criticul de modă…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed