HomeStiri Iulia Albu continuă scandalul cu Adelina Pestrițu

Iulia Albu continuă scandalul cu Adelina Pestrițu

autor Mirela
832 views 3 minute timp de citit

Dacă ați crezut că scandalul dintre Iulia Albu și Adelina Pestrițu s-a încheiat, să știți că v-ați înșelat amarnic. Iulia a postat un nou mesaj pe contul său de Facebook, unde a atacat-o pe Adelina, în legătură cu operațiile estetice pe care le are.

„Care este trăsătura ta fizică preferatî? Sunt Iulia Albu și buzele mele sunt naturale. Nu am implanturi mamare, rinoplastii și nu simt nevoia să „îmi îngheț” trăsăturile și să mă transform într-o păpușică din plastic. Moderația este TOTUL. Îmi ADOR nasul ușor acvilin. Da, am avut o intervenție la nivelul gleznelor, pe care, cel mai probabil o voi repeta. Tot cu moderație. Tu?”. a scris criticul de modă, pe rețelele de socializare.

Internauții nu au fost prea încântați de comentariile pe care aceasta le-a făcut și au spus că sunt convinși că și ea are mult mai multe operații, iar buzele sale nu par a fi naturale. „Chiar nu cred că buzele sunt naturale. Se vede clar diferența/ Da, sunt naturale buzele ? și doar buzele…/ Și la buze ai ceva modificat….sau poate e doar photoshop. Sigur buzele sunt ca în tinerețe (ironic)/ Buzele nu sunt chiar naturale. Acum câțiva ani erau 2 dungi, acum au alt volum”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care Iulia le-a primit.

În urmă cu doar câteva zile, Iulia Albu a atacat-o, din nou, pe Adelina, legându-se de diferite aspecte din trecutul lor. „Eu sunt plătită ca să analizez în baza competențelor mele profesionale ținute și imagini. Toți suntem supuși greșelii, dar doar cei inteligenți dintre noi își pot asuma o critică. Adelina, noi două nu ne-am făcut niciodată confidențe, neavând mare lucru în comun. Sunt scaune pe care nu au vrut niciodată să stau și, mai ales, pe care nu am vrut să stau pentru a mă privi în oglindă a doua zi. Da, Adelina, este o rușine să fii ipocrit.

Eu nu am nevoie să-mi fabric trecutul, pentru că nu am nimic de îngropat. Nu-mi amintesc să te fi sunat să-ți cer bani împrumut, însă mi se pare josnic să ataci pe cineva în acest mod. Să fii frustrată și ipocrită chiar este o rușine”, a spus aceasta, într-o emisiune TV, conform playtech.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..