Home Stiri Iulia Albu critică stilul vestimentar al Andreei Marin: „Ținute de birou”

Iulia Albu critică stilul vestimentar al Andreei Marin: „Ținute de birou”

autor Buinoschi Andreea
130 vizualizari

Iulia Albu a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță și a comentat ținutele mai multor persoane publice din România. Aceasta a comentat vestimentația mai multor vedete, printre care se numără Andreea Marin și Anamaria Prodan.

„Anamaria Prodan – Este foarte bine îmbrăcată, își permite. Are și momente când exagerează, dar, acum, aș fi preferat să aibă un păr buclat și nu un coc de nașă. Dar, în România, se poartă cocul de nașă, nu neapărat de către nașele cool.

Andreea Marin – Trebuie să salut faptul că ea a ieșit din zona ținute de birou și că încearcă mai mult. Zâna este bine, aș vrea să renunțe la acea coadă, nu mi se pare că ar fi culoarea părului ei, să o mai scurteze, că e prea lungă. Părul ăla nu este al ei, îmi place cu coadă, dar nu așa de lungă. Nu-mi place acea redingotă de pe ea. Ea are o siluetă frumoasă, dar nu înțeleg haina de pe deasupra, ea are deja volum în zona bustului. Accesoriile acestea finuțe, aș prefera un lanț foarte fin la baza gâtului, în locul acelui cercel lung. Apreciez că Andreea poartă totuși alb și cu accesorii aurii. Văd progresul ei.

Maria Constantin – Au înnebunit salcâmii cu acest dress code de white party. Să le plângem de milă vedetelor care sunt privilegiate și sunt persoane publice. De-aia trebuie să te duci la eveniment în mod corespunzător.

Anda Adam – Am, așa, câteva lacrimi. Este și o să rămână o păpușă Barbie, ea așa dorește să fie, nu are o siluetă urâtă, dar exagerează cu această expunere a bustului, nici dacă ar fi natural, nu ar trebui expus așa. Să își vopsească rădăcinile, nu să apară așa. Are încălțămintea aurie, are un ceas potrivit pentru costum, dacă nu ar fi avut acea bluză. Așa nu, pentru că imaginea este vulgară”, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies