HomeStiri Mondene Iulia Albu, critici acide la adresa Mihaelei Rădulescu

Iulia Albu, critici acide la adresa Mihaelei Rădulescu

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 957 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/10/Iulia-Albu-critici-acide-la-adresa-Mihaelei-Radulescu.jpg

În urmă cu ceva timp, Iulia Albu a comentat ținutele mai multor persoane publice din România. Printre persoanele vizate s-a numărat și Mihaela Rădulescu, despre care fosta vedetă Kanal D nu a avut lucruri prea frumoase de spus.

„Arată altfel decât de obicei. Aceste cizme sunt depăşite, iar combinaţia cu pantaloni «metalizaţi» cu talie joasă este penibilă. S-ar fi potrivit unor femei de 20 de ani. Nu înțeleg de ce şi-a pus această blană dacă are buricul gol. Pălăria este odioasă. N-au niciun Dumnezeu aceste piese. În această seară, va primi de la noi un trofeu BAU”, a spus aceasta în emisiunea WOWBiz.

Iulia Albu, critici acide la adresa Mihaelei Rădulescu in Stiri Mondene

Nu în urmă cu mult timp, Iulia Albu a fost invitată în emisiunea online a lui Cătălin Măruță, unde a fost obligată să aibă un dialog cu fostul ei coleg, Cătălin Botezatu. Cei doi nu au fost foarte încântați de această ipostază, discuția lor fiind una relativ scurtă.

Cătălin Botezatu: „Nu ne-am vorbit de când a plecat de la noi. Ea chiar a purtat o rochie semnată Botezatu la Columbeanu. Trebuie să își facă rochia la creatorul pe care îl dorește. Asta nici nu contează. Noi ne-am înțeles foarte bine la «Bravo, ai stil!».

Iulia Albu, primul interviu acordat împreună cu Mikaela „Sunt foarte strictă” in Stiri Mondene

(…). Mi-aduc aminte de «Bravo, ai stil!», când venea cu pantaloni sau cu rochii din astea… Era apetisantă.”

Iulia Albu: „Măi, da’ lui Cătălin nu îi plac bărbații?”

Cătălin Botezatu: „Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva: mă bucur că sunt iubit în aceeași măsură și de femei, și de bărbați. Tu știi cum e să fii urât. Ești o femeie deșteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne, pentru binele tău.”

Iulia Albu, critici acide la adresa Mihaelei Rădulescu in Stiri Mondene

Iulia Albu: „Să știi că asta e o vorbă și, în general, este bine să fii iubit și să te lași iubit…”

Cătălin Botezatu: „Ești o femeie deșteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne, pentru binele tău”, a fost discuția celor doi.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed