Home Stiri Iulia Albu dă de pământ cu Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu, din cauza lucrurilor pe care le promovează

Iulia Albu dă de pământ cu Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu, din cauza lucrurilor pe care le promovează

autor Buinoschi Andreea
175 vizualizari

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Iulia Albu le-a criticat dur pe Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan, din cauza faptului că poartă și promovează haine confecționate din blănuri naturale. Aceasta a explicat chinurile la care sunt supuse animalele, spunând că persoanele care promovează astfel de lucruri nu au ce să caute în mediul online.

Mai mult decât atât, designerul a recunoscut că a purtat o haină de blană o singură dată, doar pentru că Mihai Albu, fostul soț, îi ceruse acest lucru. După terminarea evenimentului, Iulia a povestit că a aruncat haina, nevrând să facă parte din categoria oamenilor care acceptă ca animalele să fie sacrificate pentru diferite piese vestimentare.

„Eu nu doresc să fiu ipocrită. Am purtat o singură dată. A fost o blană pe care mi-a cumpărat-o fostul meu soț și pe care a insistat să o port la un eveniment. Am purtat-o singură dată și după care am aruncat-o la gunoi. Asta a fost.

Sunt trei vedete de talie mare și foarte mare care poartă blană naturală, într-un context în care mi se pare lipsit de orice fel de bun-gust și bun-simț să faci asta. Aceste animale nu sunt împușcate în sălbăticie, ci sunt crescute în niște ferme, în niște condiții foarte urâte. Sunt electrocutate, jupuite de vii, mă rog…. Bănuiesc că pentru unele persoane merită să încaseze câteva sute de euro… (…). pentru a promova așa ceva… Pentru că eu cred că această rubrică e mai mult decât o rubrică în care comentăm cum se îmbracă oamenii, mă consider o persoană care face mai mult decât modă în România, consider că pot să trag un semnal de alarmă…

Persoanele care fac asta în România, din punctul meu de vedere, nu merită denumirea de «influenceri»”, a spus Iulia Albu.

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies