Home Stiri Iulia Albu dă de pământ cu Cătălin Botezatu

Iulia Albu dă de pământ cu Cătălin Botezatu

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 796 views 2 minute timp de citit

Iulia Albu a fost invitată în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, unde a trebuit să discute cu Cătălin Botezatu, fostul ei coleg de la Bravo, ai stil!. Cei doi au avut un schimb de replici acide, cu toate că Botezatu a mărturisit că nu are nimic cu ea.

Cătălin Botezatu: „Nu ne-am vorbit de când a plecat de la noi. Ea chiar a purtat o rochie semnată Botezatu la Columbeanu. Trebuie să își facă rochia la creatorul pe care îl dorește. Asta nici nu contează. Noi ne-am înțeles foarte bine la «Bravo, ai stil!».

(…). Mi-aduc aminte de «Bravo, ai stil!», când venea cu pantaloni sau cu rochii din astea… Era apetisantă”;

Iulia Albu: „Măi, da’ lui Cătălin nu îi plac bărbații?”;

Cătălin Botezatu: „Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva: mă bucur că sunt iubit în aceeași măsură și de femei, și de bărbați. Tu știi cum e să fii urât. Ești o femeie deșteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne, pentru binele tău”;

Iulia Albu: „Să știi că asta e o vorbă și, în general, este bine să fii iubit și să te lași iubit”;

Cătălin Botezatu: „Ești o femeie deșteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne, pentru binele tău”, a fost discuția celor doi.

Pe contul său de Instagram, Iulia a anunțat că va pleca de la PRO TV. „A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc, ProTV și întregii echipe «La Măruță», pentru patru ani frumoși. Sunt mândră că «Marțea Neagră cu Iulia Albu», proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016, și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la ProTV. Vă mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează??? Vă pupă cu drag și drac, a voastră, Domnița de Alba”, a mărturisit Iulia Albu pe rețelele sociale…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies