Home Stiri Iulia Albu dă de pământ cu Oana Roman: „Este urâtă”

Iulia Albu dă de pământ cu Oana Roman: „Este urâtă”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 830 views 2 minute timp de citit

Iulia Albu a fost invitata lui Cătălin Măruță. Aceasta a criticat ținutele mai multor vedete, printre care s-a numărat și Oana Roman. Din păcate, fosta membră a juriului de la Kanal D nu a avut prea multe lucruri frumoase de spus la adresa ei.

Prima persoană vizată a fost Anna Lesko. „Îmi place mult, e o ținută reușită. Nu înțeleg de ce și-ar pune cineva însă un dres cu dantelă sus. Nu sunt o adeptă a investițiilor în genți de genul ăsta, cei de acasă pot să își ia o geantă scumpă second-hand. Costumul nu-mi place, nu-mi place nici accesorizarea”, a spus Iulia.

Aceasta a continuat să își spună părerea despre ținuta Antoniei: „Îmi place, fotografia este foarte puțin editată, e de la sală. Antonia, mergi la sala la care merge Bobonete, ca să fie și el mai motivat!”.

Nici Feli nu a scăpat de ochiul vigilent al Iuliei, ba chiar a declarat că, per total, i-a atras atenția. „Mi-a luat foarte mult să îmi dau seama cine este în poza asta, este o fotografie dintr-un editorial. În general, când vrem să facem editoriale cu bijuterii, trebuie să o facem pe materiale mai scumpe, pentru ca bijuteriile să nu-și piardă din strălucire. Nu-mi plac extensiile ei, dar imaginea este una interesantă”.

Cea care a fost taxată cel mai dur a fost chiar Oana Roman. Fosta soție a lui Mihai Albu a spus că nu îi place ținuta pe care a ales-o și că nu o avantajează, chiar dacă a slăbit destul de mult. „Vreți s-o comentați voi (n.red. – i-a întrebat pe cei trei prezentatori din platou, Bobonete, Rait și Costi Diță)? Ai ceva cu femeile ușor supraponderale (n. red. – Iulia Albu l-a întrebat pe Mihai Bobonete)? Cum poți să te pozezei pe Instagram având băutură în partea de jos a imaginii?! Aceste licori se țin la rece, în frigider. În general, lumea influencerilor este foarte pestriță. Oana Roman este unul dintre cei care aspiră să fie influencer. Nu sunt sigură că ea e persoana potrivită pentru asta! Ținuta nu este OK, o persoană care vrea să pozeze nu ar trebui să se îmbrace în acest fel! Rochia este urâtă! Pozele sunt foarte editate. Nu trebuie să devii un munte de haine. Chiar dacă ești mai plinuță, trebuie să te iubești”, a adăugat Iulia în emisiunea lui Cătălin Măruță…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies