Iulia Albu dă de pământ cu vedetele din România

Share

Ieri, Iulia Albu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cum a făcut de fiecare dată, aceasta a comentat ținutele pe care vedetele le-au purtat, iar de data aceasta, în vizor au fost luate hainele de Revelion. Cum era de așteptat, comentariile ei nu au fost foarte drăguțe.

„Am petrecut bine, cu sora mea, a fost cam trist. Cu el (n. red. – iubitul meu) și cu sora mea. În 2021, îmi doresc să aibă Cătălin (n. red. – Măruță) o ținută bună într-o zi de marți”, a spus criticul de modă, zâmbind.

Primele vizate au fost doar Andreea Bălan și Elena Gheorghe, despre care nu s-a arătat prea încântată: „Este totul festiv aici, toate se îmbracă în cea mai bună rochie proastă, dar niciuna nu s-a abținut să promoveze ceva de Crăciun. Andreea Bălan a tot continuat să promoveze”.

Apoi, a continuat cu Antonia și iubita lui Speak, Ștefania. „Antonia a rămas fără chiloți. Pe Antonia nu o cred că poartă o pereche de cizme care costă foarte puțini bani. Câștigătoare la puncte va fi, așadar, Ștefania, pentru că ea este asumată. Este mult mai bine să nu-ți permiți să faci inluencing de Crăciun”, a mai adăugat vedeta.

Nici Bianca Drăgușanu nu a scăpat. Fosta soție a lui Mihai Albu a făcut o comparație între Elena și Bianca și s-a arătat extrem de surprinsă de simplitatea de care fosta iubită a lui Bodi a dat dovadă. „În această imagine, Elena a a avut un reviriment stilistic, îmi place ținuta ei, dar Bianca, surprinzător de modest acest Revelion pentru ea”, a mai mărturisit aceasta.

Ultima vizată a fost Corina, a cărei ținută chiar a încântat-o. „Câteodată, toți avem intenția să ne îmbrăcăm în fetița isterică de la party, e cumva tristuț să o vad așa pe plajă. Ea are ceva al ei, eu recunosc că mie îmi place”, a concluzionat Iulia Albu…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news