Home Stiri Iulia Albu, declarații despre emisiunea “Bravo, ai stil”: “Oferă soluții concrete de adaptare a ținutei la personalitatea fiecăruia!”

Iulia Albu, declarații despre emisiunea “Bravo, ai stil”: “Oferă soluții concrete de adaptare a ținutei la personalitatea fiecăruia!”

autor Elena Yvette
457 views 1 minute timp de citit

Iulia Albu, aflată în juriul emisiunii “Bravo, ai stil”, a vorbit despre producția realizată de Kanal D. Vedeta este de părere că acest format ajută publicul, îi oferă exemple concrete în ceea ce privește moda.

iulia-albu-emisiune-7-683x1024

“Împreună cu echipa Kanal D am reușit să dezvolt un proiect unic în România cu rubrica de poliție a modei din cadrul «WOWBiz» și am deschis calea altora pentru a-și susține argumentat părerea în materie de stil. Da, sunt «puristă», consider că doar cei cu ADN-ul și «sângele» necesar și școală de specialitate în spate pot face această profesie la un nivel înalt, chiar și în România. Iar asta nu este un lucru rău”, a declarat Iulia Albu, pentru Libertatea.

“Dacă aș face un exercițiu și m-aș pune în postura telespectatorului, cred că m-ar fascina atât povestea concurentelor, cât și faptul că această emisiune (n.r.: difuzată de luni până vineri, de la ora 17:00, și sâmbăta, de la ora 22:00, la Kanal D) oferă soluții concrete de adaptare a ținutei la personalitatea fiecăruia”, a mai adăugat vedeta.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies