Home Stiri Iulia Albu, despre intervențiile estetice ale Antoniei și ale Andei Adam: „Fiecare face cât poate și cât îl duce”

Iulia Albu, despre intervențiile estetice ale Antoniei și ale Andei Adam: „Fiecare face cât poate și cât îl duce”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 939 views 2 minute timp de citit

Iulia Albu a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate în care a vorbit despre operațiile la nivelul sânilor pe care Anda Adam și Antonia le au. Aceasta a declarat că susține o imagine cât mai naturală, iar operațiile celor două nu sunt plăcute vizual.

„Îmi place această zonă mult mai naturală a Antoniei. Mi se pare că i se potrivește foarte bine. Este o altă poziție decât normală, nu mă deranjează. Dacă făcea Anda Adam poza aceasta, nu ar fi arătat niciodată așa această imagine. Această imagine, nu ea. (…) Nu-mi plac nici silicoanele Antoniei. Hai că am spus-o! Nici ale Andei Adam… pentru că eu prefer femeile care nu au implant mamar. Asta este o părere personală. Să se simtă omul bine în pielea lui și să nu-și facă anumite lucruri care sunt inutile. E doar părerea mea. Voi puneți-vă ce vreți! Fiecare face cât poate și cât îl duce”, a spus Iulia în cadrul unei emisiuni televizate, relatează cancan.ro.

„Aici e goală și tigaia, și imaginea în partea de jos, și bucătăria, în general, este goală. Nu știu de ce cineva s-ar pune cu f….. gol pe o plită ținând o tigaie goală în mână. Nu știu ce vrea să sugereze. Așa nu cred că vrea nimeni să se ducă la masă”, a mai spus Iulia, dar, de data aceasta, despre Anda Adam.

„Bun, am primit multe mesaje de la voi în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi, o parte dintre voi, chiar îngrijorați. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!

Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: «De ce? Nu aveai nevoie!», «Aoleu, acum eşti nu-ştiu-cum!», please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata! Fără alte mesaje!”, a declarat iubita lui Alex Velea pe pagina sa de Instagram, după intervenția chirurgicală…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies