Home Stiri Iulia Albu, despre relația cu Cristi Borcea: „Îmi place…”

Iulia Albu, despre relația cu Cristi Borcea: „Îmi place…”

autor Buinoschi Andreea
194 vizualizari

Sătulă de zvonurile care au început să circule pe rețelele sociale în ultima vreme, Iulia Albu a luat atitudine și a decis să vorbească despre relația cu Mihai Albu și presupusa poveste de iubire cu nimeni altul decât Cristi Borcea.

„Este cool să vorbești despre Iulia Albu? DA! Dragi colegi din presă, atât print, cât și online, TV și radio, astăzi am decis să pun punct unei situații care face deliciul presei de ani de zile. Citesc șocată titluri precum «Iulia Albu a avut o relație cu…», «Iulia Albu recunoaște că a avut o relație cu…», «Fostul soț al Iuliei Albu spune că…».

Adevărul este că Iulia Albu nu vorbește și nu a vorbit niciodată prea mult despre viața ei privată. Iar asta, dragi colegi, o știți cu toții. Iulia Albu, cu foarte mici excepții, nu a vorbit despre prietenii sau relațiile ei, despre divorțul ei, despre familia ei. Și nici nu o voi face. Parazitismul însă, cu asta nu pot trăi.

Și astăzi, aici, spun STOP. Stop abuzurilor psihice, defăimării continue și hărțuirii mediatice din partea unui om care odată a fost soțul meu. STOP bullying-ului nu doar mediatic, din partea unei persoane care ar trebui ca, după opt ani de la divorțul de mama copilului său, să își vadă de propria viață.

Este trist cum acest om se leagă de orice declarație pe care eu o fac, pentru a ieși in față. Îți mulțumesc pentru contribuția care a dus la nașterea Mikaelei, atât și nimic mai mult!

NU AM AVUT O RELAȚIE CU CRISTIAN BORCEA. Motivul pentru care m-am distanțat de el și Mihaela nu l-am făcut niciodată public. Motivul pentru care vorbesc cu Valentina Pelinel și îmi place această nouă familie, iarăși, nu îl voi expune aici. Dar DA, îmi place această familie. Și, în sfârșit, au liniștea pe care o merită.

După opt ani de la divorț, este timpul ca și eu să o am. Fostul soț al Iuliei Albu nu mi-o va oferi. Dar, astăzi, ALEG să o REVENDIC. Pentru mine și familia mea. O persoană care trăiește din scandaluri și care apare la televizor doar ca să vorbească despre fosta soție nu merită respect. Merită MILĂ”, a scris criticul de modă pe pagina sa de Facebook…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies