HomeStiri Mondene Iulia Albu, din nou însărcinată?

Iulia Albu, din nou însărcinată?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Iulia Albu, din nou însărcinată in Stiri Mondene

Iulia Albu a stârnit o mulțime de controverse după ce a postat o fotografie în care apare și burtica de gravidă. Fanii au crezut că urmează să aducă pe lume al doilea copil însă poza era făcută în urmă cu mai mulți ani.

Iulia Albu, din nou însărcinată in Stiri Mondene

Acum ceva timp, Iulia a vorbit despre felul în care își crește fiica, spunând că, deși încearcă să fie o mamă bună, nu știe cum o va influența adolescența. „Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească astfel copiii, dar pur și simplu nu sunt eu acel gen de persoană.

Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită. Eu, pentru ea, sunt ce a fost mătușa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relație și pe viitor. Problematic va fi când va face 14 ani. Mikaela e un copil frumos și inteligent, care are parte de o educație pe care mulți copii cred că ar trebui să o aibă”, a spus Iulia, conform cancan.ro.

Iulia Albu, din nou însărcinată in Stiri Mondene

La începutul acestui an, fosta membră a juriului de la Kanal D a intrat din nou în conflict cu Mihai Albu după ce a spus că i-a pus sănătatea fiicei lor în pericol.

„Astăzi, simt nevoia să împărtășesc ceva cu voi. Azi-noapte am aflat că fiica mea a participat, aflându-se în perioada stabilită de instanță în grija tatălui ei, la un revelion organizat de un vecin al tatălui ei, la care au participat în total nouă persoane. Într-un apartament de bloc. Nimeni nu a purtat mască. Acești oameni au considerat ca este în regulă să calce în picioare toate normele legale, punând în pericol atât propria sănătate, cât și a copiilor lor. Fostul meu soț a pus în pericol sănătatea fiicei mele în perioada dispusă de instanță ca fiind în grija lui, în mod conștient și voluntar.

Iulia Albu, din nou însărcinată in Stiri Mondene

Astăzi, voi fi în instanță pentru a îmi apăra dreptul legal de a mă simți în siguranță. Asta după ce prima instanță a decis că este normal să glumești pe un post TV cu acoperire națională că ți-ai fi dorit să ai un pistol la întâlnirea cu mama copilului tău, viitorul ei soț și în prezența Mikaelei. Și după multe alte povești urâte pe care ÎNCĂ mă încăpățânez să nu le fac publice. Da! Îmi este FRICĂ de acest om pe care și eu l-am văzut atâția ani cum îl vedeți și voi, până în clipa în care s-a transformat într-un monstru. Și știu foarte bine de ce a fost și este capabil. După aceea, fiica mea și cu mine vom merge să ne testăm. Dumnezeu să ne ajute!”, scrisese aceasta pe pagina ei de Facebook…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed