Iulia Albu i-a șocat mereu pe cei din jur: „Am avut probleme cu…”

Share

De curând, Iulia Albu a oferit un interviu în care a povestit prin perioada extrem de grea prin care a trecut în copilărie și adolescență.

Aceasta s-a confruntat cu ironiile colegilor de clasă din cauza felului în care arăta, fapt care a afectat-o mult la vremea respectivă.

„Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa!

În copilărie, de fapt, din grădiniță până la liceu, am fost «Scheletron», am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă.

Eram agresată, cum se spune acum, «bullied» și nu îmi e rușine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate, stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam.

Primeam tot felul de porecle, de la «Scheletron», «Schel», aveam chiar și un diminutiv,« Schel» nu e chiar diminutiv, e o prescurtare.

Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate.

Nu am fost niciodată foarte umilă, nu am fost cu capul plecat, chiar dacă în sinea mea sufeream foarte mult….

Dar nu aveam încredere în mine! E și foarte greu să ai încredere în tine și să fii puternic când toată lumea îți spune altceva.

Îmi uram, de exemplu, nasul, mi se părea foarte mare.

Ulterior a început să îmi placă, iar acum, când mă uit la fotografii, îmi dau seama că nu era chiar atât de rău, dar atunci era o mare problemă.

Pentru că eram și foarte slabă, nu puteam să port fuste, mi se părea că nu îmi stăteau bine.

Prin clasa a V-a am început să fiu conștientă că singura persoană care stă în calea mea sunt eu; am început să ignor toate astea.

Lucrurile nu au dispărut, însă eu încet am trecut într-o altă etapă, una narcisistă, în care credeam că eu arăt foarte foarte bine și ceilalți sunt foarte invidioși.

Cred că a fost o reacție ca un răspuns la ce mi se întâmpla.

Nu aș spune că acum sunt de o modestie rar întâlnită totuși, dar nici nu cred că o persoană demnă, care muncește pentru ce are, trebuie să fie cu capul plecat…

În acea perioadă a copilăriei însă eu construisem un zid în jurul meu și nu mă mai afecta ce se spunea”, a declarat Iulia Albu pentru perfecte.ro.

Sursa: ciao.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news