Home Stiri Iulia Albu îi interzice lui Mihai să își vadă fata

Iulia Albu îi interzice lui Mihai să își vadă fata

autor Buinoschi Andreea
212 vizualizari

Scandalul dintre Iulia și Mihai Albu nu se va termina prea curând, în ciuda faptului că au trecut ani buni de când au divorțat. Subiectul principal este chiar fata lor, Mikaela. Designerul de pantofi este supărat că nu a putut să o vadă în ziua în care și-a serbat onomastica.

Din cauza faptului că nu și-a mai văzut fata de multă vreme, iar Iulia nu îl lasă să se apropie de ea, Mihai a apelat la ajutorul autorităților, fiind ultima sa speranță. Mai mult decât atât, designerul de pantofi a făcut niște declarații halucinante, spunând că fosta sa nevastă nu îl lasă să își vadă fata nici măcar în zilele stabilite prin lege.

La auzul acestor acuzații, Iulia nu a stat cu mâinile în sân și a spus că, de fapt, adevărul este altul. Conform spuselor sale, se pare că Mihai este o influență mai puțin benefică pentru fiica sa. Aceasta a declarat că fostul soț îi dă Mikaelei mâncare nesănătoasă, o lasă să stea prea mult în fața ecranelor, iar meseria și vârsta pe care le are reprezintă un impediment în creșterea sa.

Deoarece nu și-a putut vedea fata, chiar dacă a fost ziua ei de nume, bărbatul a făcut mai multe destăinuiri în cadrul emisiunii Star Matinal.

„Normal, weekendul acesta ar fi fost al nostru, unul din lună stabilit de Instanța judecătorească. Normal, o hotărâre judecătorească trebuie respectată. Acum, din cauza divergențelor dintre mine și fosta soție, ne socotim pe această hotărâre și ea a decis să nu iau copilul. Eu am alertat autoritatea tutelară, poliția.

Relația tată-fiică trebuie respectată, cu atât mai mult cât și fetița, și eu ne dorim să petrecem mai mult timp împreună. […] Am fost la o emisiune la voi acum câteva zile și am povestit câte ceva acolo și a interpretat toată povestea mea ca și cum aș fi un tip periculos. Deja este un caz pe rol, a intervenit poliția, a intervenit procuratura, mi s-a dat în primă fază un ordin de restricție să nu mă apropii la mai puțin de o sută de metri de fosta soție că, vezi Doamne, nu se simte în siguranță”, a mărturisit Mihai Albu…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..